pátek 31. března 2017

Schránka na nářadí schmitz

Neoriginální plastový box na nářadí pod přívěs Krone, Schmitz a Kögel bez nápisu na dvířkách. Odsazená schránka na nářadí z odolného polyetylénu, chránící před povětrnostními vlivy, teplotou a chemikáliemi, ochrana proti prachu a stříkající vodě díky dostatečnému pryžovému těsnění. Dveře jsou z výroby zajištěny závlačkou, doporučujeme vyměnu za visací zámek. Plastová schránka pro návěsy Schmitz a Krone bez loga na víku.


Naleznete zde tedy boxy a brašny na nářadí.

Dle typu si můžete vybrat kufr na nářadí , box na nářadí nebo by Vám mohla vyhovovat brašna na nářadí. Zařazeny sem jsou také kryty beden na nářadí. Všechny schrány mají zamykací utěsněné víko, pro náročné zákazníky máme v nabídce i plechové bedny. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Richter Czech, Rottner, ABUS a dalších. Schránky na klíče skladem. Velmi nepoddajná schránka značky SCHMITZ , ve které bude vaše nářadí jako v bavlnce.

Toto řešení zachovává co možná největší světlou výšku vozidla. BARVA PLACHTY JE DLE VOLBY ZÁKAZNÍKA ! NÁVĚS JE ZÁRUKA MĚSÍCŮ uplatnění kdekoli p. Newsletter Zde zadej svůj e-mail a získáš tak nejnovější informace i ČASOAKCE z HobyNářadí. Více informací o zpracov. VÝBAVA: ABS kotoučové brzdy servisní knížka schránka na nářadí vzduchové odpr. DOHODA NA CENĚ JE JISTÁ ! Javascript is deactivated or.


Pro bezpečné uložení klíčů využijete schránky na klíče. Tyto schránky jsou uzamykatelné a určené k upevnění na stěnu. Součástí schránek jsou lišty na jmenovky.


Jmenovky ke všem schránkám lze dokoupit. Ke schránkám byste mohli využít jmenovky na klíče. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na této stránce naleznete několik typů kovaných poštovních schránek. Poštovní schránka bývá nedílnou součástí každého domu a stylová kovaná schránka může být i jeho ozdobou. Kované schránky na dopisy. Někdy postačí jen vhoz na.


Značným způsobem se tak snižuje opotřebení, a tím i náklady na výměnu dorazů. Jak je u Schmitz Cargobull obvyklé, byla zvláštní pozornost věnována robustnímu provedení zaručujícímu dlouhou životnost. Systém DRP je řešením, jak minimalizovat náklady na opravu škod vzniklých při pojíždění. Vyberajte z 2inzerátov.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky