čtvrtek 15. listopadu 2018

Sudy použité prodám

SAVEM,kanystry NEJSOU na PITNOU VODU. Pouze os predani mozne i vice kusu cena je 2za. Pevné, kvalitní, vhodné na vodu, kvas, obilí, ovoce, zeleninu apod.


V nabídce máme nové i použité čisté sudy. Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality a záruka spokojenosti, tj navrácení peněz za zboží po dobu 30dní. Prodám plechové sudy 200L.

Inzerát byl odebran z oblíbených. Kč Libice nad Cidlinou. Vhodné na dešťovou vodu, kvas, obilí a pod. K odběru v PO - PÁ od 9. Použité , čisté, nepoškozené za 2kč za kus. Plastový sud 250L s víkem, použité , potravinářské Topován.


Uplatnění nalézají především v potravinářském průmyslu. Sudy lze velmi dobře stohovat, v menších velikostech mají také postranní držadla pro. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Uvnitr ciste neporezle. Nové i repasované, s pojistkou či bez. Sudy plechové litrů sudy na vodu odpad v. K dispozici větší množství. Cena v závislosti na stavu fitinku, cena uváděna bez DPH.


Naše použité sudy jsou prověřené již našimi dodavateli ve Francii, Španělsku, Portugalsku, Itálii nebo USA. Ke každému zákazníkovi přistupujeme individuálně a snažíme se poskytovat komplexní služby, které nazýváme sudový management. Posunout inzerát Přidat do oblíbených. Levný prodej použitých i nových plast. IBC kontejnerů, barelů, nádrží, kádí, dílů.


Vyberajte z 1inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Nabízíme vám sudy plechové, plastové i lepenkové, podle účelu použití pak sudy s víkem na sypké látky a sudy se zátkami na kapaliny.


Většina sudů z naší nabídky je z velmi odolného HDPE plastu. IBC na kapaliny, s pozinkovanou klecí. Sudy jsou nyní v našem skladu u Vodochod (Praha-východ).

Možnost výběru z dřevěné, plastové nebo pozinkované palety. STAV IBC nádrže a plastové sudy , viz. Vše po rostlinných olejích a kosmetických krémech. Budějovicích - nezasílám.


Mám na prodej asi ještě různé typy a velikosti plech. Sud je použitý po rozpouštědlech a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky