středa 28. listopadu 2018

Prodám průmyslový vysavač

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů průmyslový vysavač. Inzerát byl odebran z oblíbených. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Velmi výkonný italský vysavač vhodný pro dílny, velké kanceláře…. Moc se nepoužíval, pravidelně se čistil, takže jen lehce odřený od uskladnění a pár jeho jízjinak zcela funkční.


Prodám robotický vysavač irobot roomba 520. Motor turbína pro vysavače Karcher NT, Hilti VC apod. Pro nenáročné použití vám bude stačit tzv. Pokud budete vysavač potřebovat na větší plochy, případně bude v provozu často, oceníte třífázový model s vyšším výkonem, a to zhruba o 4V.


Pozor, výkon nemá nic společného s příkonem, který občas někteří výrobci. Je navržen pro použití ve stísněných prostore. Použití čištění koberců, oken, vysávání i vodu, mlžení na kytky, zvlhčovač vzduchu, čistička vzuchu a parní žehlička. Vysavače sáčkové, vodní, průmyslové, ruční - inzerce, bazar, inzeráty.


Seřadit od nejnižší ceny. Filtrační sáčky Vorwerk 1a 131. Stálá nabídka - nové filtrační sáčky na v. Centrální mazání, snímač jehly, šířka stehu mm, 2W.


Koupený v bazaru jako nový. Důvod je pouze koupě totožného stroje s odstřihem nitě, jinak sloužil jeden rok velmi dobře. Vhodný pro čištění velkých ploch, koberců, podlah. Doplněn je navíc řadou bezpečnostních funkcí, které zajistí přívod proudu ve chvíli, kdy hladina tekutiny v nádrži.


Jde o specialisty pro profesionální mokré i suché čištění povrchů. Dobrý den, nabízím k prodeji úplně nový nepoužitý. Vysavač jen párkrát použitý, stav nového zboží, prodávám z důvodu nevyužití.


Neposílám na dobírku, jen osobní odběr, nebo platba předem. Jak vybrat průmyslový vysavač. Průmyslový vysavač představuje větší, těžší, výkonnější a specifičtější variantu vysavače, který známe z domu.


V běžné domácnosti průmyslový vysavač jen těžko upotřebíte, naopak v dílně, průmyslové hale nebo třeba na stavbě půjde o nedocenitelného pomocníka. Stav zboží Nov é, Doba dodání (od obdržení platby) 4-dní, Značka jiná, Typ vysavače klasické. Vyvíjí sací podtlak o kPa.


Nádoba na sběr nečistot v suché i tekuté formě o l. Jak jsme již zmínili v úvodu, na trhu se nachází spousta různých modelů. Díky široké nabídce průmyslových vysavačů není úplně jednoduché se vyznat v jednotlivých parametrech u nabízených modelů v různých internetových obchodech. Stavební vysavač najde využití v dílnách, průmyslových halách a dokonce i na stavbách.


Je minimálně použitý,ale již ho nevyužijeme a nemáme kde skladovat. Podlahová hubice,trubky a hadice NOVÉ. Zdarma přidám ks papírových filtračních sáčků Taski Bora 12. Podtlak 2mbar Objem zásobníku l Hmotnost kg Perfektně saje - velký sací výkon.


Možno dovézt nebo zaslat přep. Profesionální vysavač Soteco Mec Shake 5D TC A. Je vybaven robustním podvozkem pro pohodlný transport s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky