úterý 20. listopadu 2018

Jak udělat vlny na polodlouhých vlasech

Jedná se o nejjednodušší a nejšetrnější způsob, jak plážových vln dosáhnout. Sice nebudou tak dokonalé jako s kulmou, ale zase budou působit opravdu jako po dni stráveném u moře. Nastříkejte slaný sprej do suchých vlasů a promačkejte. Lehce nakloňte hlavu na stranu, aby byly vlasy v pohybu, a zafixujte vlny lakem.


Jak vytvořit vlny ve vlasech ve stylu třicátých let. Tento elegantní, koketní účes zůstal populární přes desetiletí a je snadné si ho udělat doma. Ať už si myslíte, že byste měla být dáma třicátých let, nebo jen chcete experimentovat s nový. Rovné vlasy nejsou v módě, vsaďte na trendy vlny Ať už se rozhodnete pro jakýkoli způsob, nikdy nezapomínejte vlasy nejprve ošetřit speciálními přípravky, jež jsou určeny k použití před tepelnou úpravou. Jak si doma udělat krásné vlny?


Ukážu vám v tomto videu! This feature is not available right now. Please try again later. Máte rovné vlasy jako já? Pak možná i jako já toužíte občas po vlnách.


Nebojte se, nebudeme vás honit ke kadeřnici, navlnit vlasy si můžete pomocí natáček, kulmy, dokonce žehličkou nebo speciálním sprejem na vlny , ale také obyčejnými copánky, které jste možná nosily už jako malé holky. Který způsob si ale vybrat? Poradím vám, všechny jsem je totiž otestovala. Vlny ve vlasech se nosily a nosit se budou, ovšem trendy se mění. Momentálně jsou moderní ty volnější,“ říká kadeřnice Blanka Hašková, která češe hvězdy v aktuální řadě soutěže StarDance.


Bohémský vzhled si podle ní může vytvořit kdokoli: chce to jen cvik, dostatečně dlouhé kadeře a správné pomůcky. Ale za tu dobu se mě mraky lidí zeptalo, jak na ně? A od té doby, co nosím zase krátké vlasy, množství dotazů se stupňuje neuvěřitelným způsobem!


Takže konečně na tohle video došlo. Jednodušší a stylovější účes pro dlouhé a polodlouhé vlasy najdete jen těžko. Bohémské vlny jako od moře zvládne naprosto každý. Jak lze vytvořit lokny a vlny ve vlasech ? Katka Horakova Domácnost , Krása Rovné vlasy sice spoustě lidí sluší, přesto je stále více těch, kteří se snaží ze svých vlasů vykouzlit nějaké pěkné kudrlinky či aspoň silou vůle držící vlny , které přežijí maximálně jeden pracovní den.


Mám varné natáčky - na kulmu jsem moc líná, čekat pět minut na jeden pramínek vlasů se mi nechce… Dají se koupit různé průměry… S tužidlem před točením a lakem po mi vždy vydržely i na velmi hustých a pevných vlasech až do druhého rána. Vypadá to takto a koupíte je ve skoro každé drogerce. Vlny vypadají lichotivě na všech typech, barvách a délkách vlasů, ale teplo žehličky a fenu může vlasy časem poškodit a zanechat je nevzhledné.


Naštěstí existují metody, jak získat vlny bez použití dr. Při natáčení vlasů žehličkou se může stát (hlavně při těch prvních pokusech), že ji necháš na vlasech déle a trošku ti připálí vlasy – na to si dávej pozor. Ale pokud takový přípravek nemáš – vlasy ani nenatáčej, je to dost úspěšná cesta, jak si spálit a vysušit své vlasy. Nenarodili jste se s lesklými, bohatými loknami?


Je mnoho způsobů, jak vlasy na den či dva zvlnit - musíte jen najít ten pravý pro vás. Velké objemné vlny jsou ztělesněním sexy vlasů a skvěle se hodí pro každou příležitost, kdy chcete vypadat přitažlivě. Existuje několik způsobů, jak si takové vlny vytvořit.


Zkuste jednu z následujících č. Nakonec vlny zafixujete a rozdělíte stylingovým přípravkem a můžete vyrazit. Názorný postup najdete zde: Jestli látkovou čelenku nevlastníte, nemusíte ji hned běžet kupovat, ale vezměte místo ní menší šátek, který uvážete kolem hlavy úplně na stejném sítě jako čelenku, a svážete ho nad čelem, aby uzel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky