pátek 9. listopadu 2018

Skialpinistické lyže

Skialpinistické lyže

Vás již více než 28let vybavuje tím nejlepším hardwarem, oblečením i doplňky pro co nejkomfortnější prožitek vašich dobrodružství na Vašich skialpinistických túrách v zimě nebo na trecích, ferratách či lezení v létě. Nech už máte akékoľvek ambície, z našej širokej ponuky skialpových lyží si určite vyberiete. Stredná trieda lyží je určená pre turistov a lyžiarov, ktorí chcú mať pôžitok aj zo zjazdu. Medzi lyžami na skialpinizmus nájdete aj extra široké, ktoré oceníte hlavne pri zjazdoch v hlbokom snehu. V sekci skialpové jsou lyže vhodné pro začátečníky, pokročilé i profesionály.


Své lyže HAGAN si tady najdou jak milovníci dlouhých, rychlých oblouků, tak vyznavači klasického skialpu i závodníci. Category Akčné skialpové sety produktov Read More. VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI, PREDAJŇA JE ZATVORENÁ DO ODVOLANIA. Vyberte si z našej ponuky produktov!


O SÚ COOKIES A NA ČO SA POUŽÍVAJÚ? S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie tejto webovej lokality ukladáme niekedy na vašom zariadení malé dátové súbory, tzv. Hodnotenie produktu:. Toužíte po naprosté volnosti v horách?


Skialpinistické lyže

Chcete si sami vyšlápnout vyhlédnutý kopec, který si pak sjedete? Za bezkonkurenční výprodejové ceny. Skialpové lyže vám umožní obojí.


Splňte si svoju predstavu o skialpinistických lyžiach u nás. Typ jádra Jádro lyže je vyrobeno buď ze dřeva nebo z plastu s příměsí dalších materiálů. Dřevěné jádro Šířka lyže pod vázáním Čím užší, tím rychleji lze přehranit, vhodné na rychlostní disciplíny. Moderní backcountry lyže se vyznačují vyváženou kombinací vlastností pro výstup i sjezd. Charakterizuje je především nízká hmotnost při zachování důležitých parametrů pro sjíždění v rozmanitém terénu, jako stabilita, torzní tuhost a šířka lyže.


Skialpinistické lyže

Univerzální model z řady Atomic Backland. Lehké lyže na lezení, pěkně nadnáší v prašanu, ale při tom jsou tak akorát silné a agresivní, k dostání se tam a zpět. Navštivte naši prodejnu sjezdových lyží a běžek, skiservis a test centrum v Ostravě. Lyže a běžky Sporten a Lusti. Při výběru lyží ti ochotně poradíme a vybereme pro tebe ty nejvhodnější lyže té nejlepší kvality.


Typ jadra Jadro lyže je vyrobené buď z dreva alebo z plastu s prímesou ďalších materiálov. Drevené jadro Šírka lyže pod viazaním Čím užšie, tým rýchlejšie možno prehrať, vhodné na rýchlostné disciplíny. Konstrukce a parametry skialpových lyží jsou laděny tak, aby poskytovaly komfortní jízdu ve volném terénu. Najväčšími nebezpečenstvami, ktoré hrozia skialpinistom v teréne sú ľudská hlúposť a snehové lavíny.


Na hlúposť liek neexistuje, ale lavínová výbava. Ponúkame Vám kvalitné skialpinistické lyže rôznych značiek. Nové ako aj použité skialpinistické lyže za skvelé ceny, široký výber tovaru.


Nejlehčí lyže obvykle pouze jedné délky cca 1cm. Ideální pro víkendy v Alpách. Nejsou nejlehčí, ale výborně se na nic svezete. Touringové, skialpové, ski touring a skialpinistické lyže , boty, pásy a vybavení na skialp, bazar a inzerce K čemu slouží touringove skialpové lyže ? S námi si vždy vyberete sjezdové lyže ⛷️, běžky a skialpy přesně podle svých dovedností a fyzických možností. Doprava zdarma Poskytujeme servis na míru.


Lehké lyže pro výstup, pěkně nadnáší v prašanu, ale při tom jsou tak akorát silné a agresivní, k dostání se tam a zpět. Momentálne máme najväčší výber použitých lyží a lyžiarok na SR. V našom obchode nájdete použité resp.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky