pondělí 19. listopadu 2018

Zpětná klapka přírubová

V našem prodejním sortimentu najdete zpětné klapky z šedé a tvárné litiny, z oceli, nerezové oceli a mosazi, případně jiných materiálů. BUPOSPOL, armaturka Koukol,spol. Technická dokumentace Montážní předpisy. Dovolujeme si Vám nabídnout průmyslové armatury a potrubní díly za velmi dobré ceny.


Armatury a potrubní díly připravujeme na zakázku dle požadavku komplet včetně požadovaných záruk se zajištěním záručního a pozáručního servisu včetně tlakových zkoušek dle ČSN EN.

Do výtlačného potrubí kalového čerpadla při čerpáni splaškové vody. Zpětná klapka kalová - přírubová. Přírubová zpětná klapka – CLAPET BRA.


Katalogový list ke staženíVýkres ke stažení. SKR lze použít jako jednosměrná armatura, která brání zpětnému proudění provozní tekutiny s rychlým uzavíráním. Vyplněním e-mailu souhlasíte se zasíláním newsletteru společnosti ARMATURY Group a. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat v patičce každého e-mailu.

RETA zpětná klapka , PN DN až 250. Kó Název, Jednotka, Hmotnost, Cena bez DPH. KLAPKA ZPĚTNá PŘÍRUBOVÁ S KOULÍ Teplota max. DRENO Kalová zpětná klapka přírubová DN 150.


CAPRICORN KGZK Kanalizační dvojklapková zpětná klapka DN1DuoProtect - 33ZKD110. Kanalizační dvouklapková zpětná klapka DuoProtect s uzávěrem, kombinace ABS a nerezová ocel, rozměr 110mm. EuroArmatury distribuuje materiály pro výstavbu, opravy a údržbu vodovodní a kanalizační infrastruktury s důrazem na špičkové výrobky, které splňují i ta nejpřísnější kvalitativní kritéria našich zákazníků. Dreno Kalové zpětné klapky přírubové , Kalová zpětná klapka přírubová DN 80. Uzavírací klapka DN 5 PN16.


Klapka ABO DN 2bezpřírubová. Kód Rozměr Poznámka Cena mj Mj B. Je určen pro vodu a jiné neagresivní kapaliny a. Série 5Předsestavená skupina: Rev. Z 611-C Určeno pro chemický průmyslu.


AVK zpětná klapka zabraňuje zpětnému toku vody v řadu.

Mezipřírubová klapka určená pro uzavírání a řízení průtoku v chemickém průmyslu. Případnou údržbu je možné provést výměnou volně vloženého disku. Disk je zcela vulkanizován EPDM pryží, uložen v polyamidovém pouzdru, které umožňuje horizontální i vertikální pohyb těsnění a tím dosažení dokonalé těsnosti. Pokud je vyžadována těsnost, je nezbytné zařadit do potrubí armaturu uzavírací. Ve vodorovném potrubí musí být zpětná klapka instalována víkem nahoru.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Zaregistrujte se a získejte navíc až slevu na zpětné klapky. Určena je k přímému vložení mezi příruby dle DIN. Popis výrobku: Typ WAFER mezi přírubová zpětná klapka určená k vložení mezi příruby, určena pouze pro pitnou vodu a neagresivní rozvody kapalin bez pevných nečistot.


Dodáváme široký sortiment uzavíracích klapek z hlediska konstrukce, připojení, ovládání, a proudícího média.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky