pátek 16. listopadu 2018

Cestovní miska na vodu

Misku stačí z lahve odklopit a nebo odšroubovat a pejsek může rovnou pít. Lehká, kompaktní cestovní miska na vodu i suché jídlo. Snadno sbalitelná na cesty. Beco Pets Beco Travel Bowl Large Pink.


Velká cestovní miska o průměru.

Již nemusíte s sebou nosit neskladnou pevnou misku. Můžete ji tedy poskládat a jednoduše sbalit. Navíc, díky nepromokavému zátěru nehrozí, že by voda z misky prosakovala. Mnohé cestovní misky lze složit dohromady a cestovní misky na vodu jsou navrženy tak, aby se z nich voda ani v autě nerozlila. Nakupujte nyní cestovní misky pro psy za akční ceny na bitiba.


Silikonová miska na vodu a krmení pro psy a kočky,. Smartpet cestovní láhev na vodu Láhev se zabudovanou miskou z modrého silikonu ve tvaru listu, ideální na cesty, snadná manipulace, vždy a všude dostupná čerstvá voda, dobře těsní.

L a je vhodná jak na vodu tak granulky. Dvě skládací misky z kvalitního silikonu v praktickém nylonovém pouzdře. Každá miska má objem 3ml. Výborný doplněk na cesty – na vodu i krmení.


K pouzdru jsou misky přichycené pomocí suchého zipu a pouzdro je vybavené kvalitním a odolným zipem, takže se dají pohodlně. Potvrzuji, že moje domácí zvíře bylo vyšetřeno veterinářem, který na základě stanovené diagnózy doporučil užívání tohoto produktu. Přečetl(a) jsem si a beru na vědomí, že pokud moje domácí zvíře dostává toto krmivo, doporučuje se nejméně jednou za měsíců konzultovat užívání s veterinářem. Granule plné masa z volných chovů, žádné rostlinné posilovány a výborný poměr vitamínů a minerálů, jednoduché složení,bez zbytečných ingrediencí,co kočky špatně tráví. Během sekundy se cestovní miska ze silikonu složí a promění se tak v plochou desku.


Velmi praktická silikonová cestovní skládací miska na vodu či krmivo. Skladné misky pro psy nejen na cesty. Jsou vyrobeny tak, aby se dali složit, případně, aby i nesložené nezabírali na cestách moc cenného prostoru a aby tak byla miska na vodu vždy po ruce. Díky této lahvi vytlačíte vodu do naplnění misky. Misku lze opět jednoduše vypustit uvolněním tlaku.


Lahev na vodu plast cestovní 500ml.

Lahev na vodu plast cestovní 250ml. Nylonová skládací cestovní miska pro psy je vhodná na vodu i krmivo. Cestovní silikonová miska 25l. Díky nylonovému materiálu jí velmi jednoduše složíte do batohu či kapsy - zabere minimum místa.


Miska je velmi lehká a skladná. Je ideální na cestování, i delší procházky se psem. Její objem je dostatečný na jednu dáv. Speciální miska pro psa na zimu zabrání zamrznutí vody. Misky pro psy proti zamrznutí jsou speciální v tom, že jsou napájeny elektrickou energií.


Zvládnou udržovat vodu v kapalném skupenství až v -°C.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky