pondělí 12. listopadu 2018

Akzm 8480 ix

Akzm 8480 ix

Samočisticí systém Pyrolýza vám usnadní práci s čištěním a trvale zajistí dokonalý vzhled trouby, díky schopnosti spálit při vysoké teplotě všechny nečistoty. Samočistící systém Pyrolýza vám usnadní práci s čištěním a trvale zajistí dokonalý vzhled trouby, díky schopnosti spálit při vysoké teplotě všechny nečistoty. Lze nastavit dva různé cykly automatického. Search by Commercial code. Find documents through a Commercial Code.


Akzm 8480 ix

Whirlpool beépíthető sütő jellemzői: öntisztító technológia, amely magas hőmérsékletű ciklust használ fel, hogy az élelmiszer maradványokat hamuvá égesse, mely ezután könnyen eltávolítható egy szivaccsal. Detailní popis produktu. Nabízí chytrou technologii 6. Usnadní vám nejen pečení, ale i údržbu. Finoman csukódó sütőajtó, 6. JavaScript pare a fi dezactivat in browser-ul dumneavoastra.


Orkaitės pirolizinės Orkaitės katalitinės Orkaitės hidrolizinės Orkaitės elektrinės Kontaktai W. A Pirolitikus technológia közel 500°C-on, hamuvá égeti a legmakacsabb szennyeződéseket is. Végül neked csak át kell törölnöd kamrát, s kész is a ragyogó tisztaság. Ujjlenyomatmentes inox készülék. A Whirlpool készülékein alkalmazott rozsdamentes acél a legújabb technológiával készült, így a zsír, az ujjlenyomatok és a por könnyen eltávolítható róla. Hasonlítsa össze az árakat!


Mogucnost placanja na rate cekovima gradjana. Dobijate kompletan proizvod sa garancijom od dve godine i garantovanim servisom za Vas kupljeni proizvod. Jedná se o moderní spotřebič, který vás zaujme již na první pohled a skvěle zapadne do každé kuchyně.


In plus, pretul de achizitie este unul foarte bun in raport cu performantele pe care le poate obtine, motiv pentru care va asteptam sa ne urmariti in continuare pentru a face cunostinta cu produsul in cauza. Povedená pečící trouba z nabídky známého výrobce kvalitních elektrospotřebičů. Patří do nejvyhledávanější cenové hladiny.


Akzm 8480 ix

Má opravdu moderní design a intuitivní dotykové ovládání. Díky klasickým vestavným rozměrům se hodí i jako náhrada za jakýkoliv starší model pečící trouby. Inteligentná senzorová technológia 6. ZMYSEL automaticky nastaví najlepší program pre dosiahnutie vynikajúcich výsledkov pre každý druh mäsa alebo múčneho jedla. Pri použití automatických funkcií nie je potrebné rúru predhrievať.


Je v modernom dizajne ABSOLUTE. Rúra je vyrobená z kvalitného. Vásárlói értékelések a termékrõl. SSZES ÉRTÉKELÉS MUTATÁ.


Din punct de vedere estetic, ofera un design ce oscileaza intre clasic si modern, cu elemente care să-i confere statutul de piesa de rezistenta, in bucataria dumneavoastra. XXL méretű hússütés, kenyér, pizza. WHIRLPOOL ugradbena pećnica OAS KP8VIX. ELECTROLUX ugradbena pirolitička pećnica EOE7P31X.


SMYSL automaticky nastaví nejlepší program pro dosažení vynikajících výsledků pro každý druh masa nebo moučného jídla. Při použití automatických funkcí není třeba troubu předehřívat. Trouba je vyrobena z kvalitního.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky