čtvrtek 15. listopadu 2018

Mora vds 631 c návod

Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie domácí spotřebiče. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Zobrazit návod VDS 6X. Povrch desky je rovný, hladký, tvrdý a bez pórů. S ukazatelem zbytkoveho tepla na desce vite ktera zona je jeste horka a jste tak chraneni pred neprijemnym popalenim a jinymi nehodami.


Na stránce neleznete návody a manuály na Mora v českém jazyce ke stažení zdarma ve formátu pdf.

Sklokeramická deska Mora odolá statickému zatížení více než 1kg. Každá varná zóna je navíc vybavena ukazatelem zbytkového tepla , takže se o stále teplé zóny nepopálíte. Ak chcete do kuchyne len to najlepšie, správne ste sa rozhodli pre sklokeramickú varnú dosku. Rúra je vyrobená z elegantného a praktického nerezu, ktorý padne takmer do každej kuchyne. S ukazatelem zbytkového tepla můžete lehce uspořit energii, stačí vařený pokrm vypnout o něco dříve a zbytkové teplo se postará o jeho dovaření.


Tento vysokorychlostní vestavný pomocník při vaření nabízí Hi-Light zóny. Pochvalovat si také budete komfortní dotykové ovládání s regulací výkonu 0-9. Ohrev jedla je okamžitý a vy rýchlejšie uspokojíte hladné žalúdky.


Výkon jednotlivých zón pritom môžete samostatne regulovať, a to hneď v presných krokoch.

Deska má varné zóny HI-LIGHT ( x 1mm, x 1mm) a ukazatel zbytkového tepla. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Ty jsou vybaveny ukazatelem zbytkového tepla, díky čemuž je možné zjistit, která varná zóna je horká a předejít popálení.


Oceníte i ukazatel zbytkového tepla. MORA VDIT 6C – manual. Zvládněte vše s přehledem na naší speciální stránce Vytvořili jsme pro krizové období speciální stránku, na které naleznete užitečné tipy na produkty, které by se doma při karanténě mohly šiknout. On-line schválení splátek do hodin bez nutnosti osobní návštěvy.


Chcete-li do kuchyně jen to nejlepší, správně jste se rozhodli pro sklokeramickou varnou desku. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu.


Dotykové ovládání výrazně usnadňuje ovládání funkcí desky. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Mora VDS 6C alternatívy - Heureka. Ospravedlňujem sa, ale predaj tohto produktu bol ukončený a nemožno ho už rezervovať v predajni ani nakúpiť cez e-shop.


Nabízí varné zóny typu. Deska disponuje ukazatelem zbytkového tepla, dotykovým ovládáním a zvukovým signálem. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.

Zboží skladem zasíláme okamžitě. Navíc osobní odběr zdarma ve. Oba spotřebiče vynikají elegantním designem v černém provedení.


Kvalitně zpracované indukční varné desky jsou vybaveny řadou vyspělých praktických funkcí, které zvýší komfort vašeho vaření.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky