úterý 27. listopadu 2018

Beko rfne 312 e23w

Beko rfne 312 e23w

Veškeré informace o produktu. Mraznička ponúka využiteľný objem až 2l, takže nehrozí, že by ste mali problém s uskladnením aj veľkého množstva potravín. Mraznička má objem 277 l, beznámrazový systém No Frost a dotykový displej na dverách. Jej celkový využiteľný objem je 2litrov.


Doprajte svojim potravinám kvalitnú mrazničku, ktorá zachová ich kvalitu a trvácnosť. Skriňová mraznička disponuje prekvapivým mraziacim výkonom. Ovládání je elektronické s dotykovým displejem. LED vnitřní osvětlení zajišťuje dokonalý přehled nad obsahem. Možnost nastavit Eco režim.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Beko RFNE 270E23W od 40€ - Heureka. Funkce pro rychlé zmrazení. Signalizace otevřených dveří. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Pokud dojde k výpadku proudu, udrží vaše potraviny v pořádku po dobu dalších hodin. Free Shipping Available. This product was manufactured using the latest technology in environmentally friendly conditions. Please read this manual before using the product! A Fagyasztó térfogata 2liter.


No Frost rendszernek köszönhetően nem szükséges a leolvasztás, mivel megakadályozza a jégképződést. Az ajtaján lévő érintőképernyő segítségével különféle programok közül választhatunk. Pokiaľ dôjde k výpadku prúdu, udrží Vaše potraviny v poriadku na ďalších hodín.


Chcete doručit zboží do Česka? BEKO RFNE312E23W 5525. Cookie je krátky textový súbor, ktorý do prehliadača odosielajú navštívené webové stránky. Webovým stránkam umožňuje zapamätať si informácie o vašej návšteve, napríklad preferovaný jazyk a ďalšie nastavenia.


Lepší uchování potravin zaručuje antibakterální ochrana a také funkce rychlého zmrazení. Mrazák nabízí využitelný objem až 2l. V případě zvýšené teploty, otevřených nebo. Systém No Frost eliminuje tvorbu ľadu vnútri spotrebiča, čo znamená, že odmrazovanie už nie je potrebné. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.


Beko rfne 312 e23w

Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Návod je nedílnou součástí. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Porovnání cen beko rfne 3e23w rfne312e23w, srovnání cen beko rfne 3e23w rfne312e23w na portálu HLEDEJCENY. Hodnocení sbíráme od našich zákazníků, které pár týdnů, a znovu po půl roce, od nákupu žádáme o hodnocení. No Frost šuplíkový mrazák s ProSmart invertorovým kompresorem. Vážení zákazníci, od 14.


Beko rfne 312 e23w

Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky