čtvrtek 29. listopadu 2018

Lis na pomeranče

Praktický lis na citróny, pomeranče , limetky apod. Použitím skleněného lisu nesnižujete množství vitamínů při přípravě pokrmů. Automatický lis na pomeranče či citrony má však oproti tomu manuálnímu poměrně vyšší cenu.


Tento šikovný pomocník se hodí také jako profi lis na citrusy do barů, restaurací či kaváren. Ruční lisy na citrusy jsou výhodné díky své nízké ceně a velmi snadnému ovládání. Odšťavňovač na citrusy tak přijde vhod při zdravém stravování, kde je kladen důraz na potřebné vitamíny, které jsou získávány právě z citrusových plodů. Nemehláci si koupili nový lis na pomeranče od firmy Ovolis. Pat ho ale zničil, takže si museli vymyslet nějaký jiný způsob, jak dostat z pomerančů lahodnou šťávičku.


Jednoduše si vytvořte lahodné vitamínové nápoje! Znáte tropické vitamínové koktejly na pláži? Nyní stačí zmáčknout a čerstvý pomerančový džus si vytvoříte do. V základní verzi se jedná o jednoduchého pomocníka, který by neměl v kuchyni rozhodně chybět.


Citrusové šťávy jsou nejen zdravé, ale také osvěžující. Lis na citrus pro výrobu zdravých nápojů. To oceníte hlavně v létě, kdy u nás dnes již.


Nádobu z Tritanu, sítko i lis z nerezové oceli můžete mýt v myčce nádobí. Pomeranče a ruční lis pro vyjádření šťávy na pozadí kuchyně Citrusy se pomeranče a šťáva ve skle na pozadí staré rustikální kuchyně. Různé čerstvých citrusových plodů pro odšťavňování s řezané čerstvé pomeranče , citrony a jablka s ruční odšťavňovač a šťávy bohaté na rozpustné pektin vláken.


Víčko můžete použít jako přítlačný kryt. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. TESCOMA odšťavňovač na pomeranče GrandCHEF. Je vhodný pro citróny, pomeranče , limetky i grapefruity.


Velice kvalitní zpracování zajišťuje správnou funkčnost. Vhodný pro mytí v myčce nádobí. Profesionální odšťavňovač na citrusy v kovovém masivním provedení. Nálevka i lisovací kužel z nerezu. Výborná stabilita a funkčnost.


Cilio je Německá značka, která vyrábí vys. Elegantní pákový lis na pomeranče , citróny, limetky a grepy, z kolekce Living Nostalgia od Kitchen Craft. S nerezovou miskou a sítkem pro zachycení šťávy a semínek.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Dopřejte sobě a své rodině čerstvou ovocnou nebo. Pomeranče obsahují téměř vody a jsou bohaté na draslu, vápník a hořčík. Mimoto obsahují křemík.


Svým obsahem organických kyselin citrónových a jiných ovocných kyselin se řadí mezi naše nejcennější ovocné plody. Prodám lis na ovoce o obsahu cca L. Koš i pacholata jsou z dubového dřeva bez známek poškození. Kontakt pouze telefonický.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky