čtvrtek 15. listopadu 2018

Stavebnice walachia vario

Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Inspired by Trending Stories. Bay Gifts to the Rescue. Okna a dveře, slepené z masivních profilů, se vkládají do stěn staveb.


Vyrábíme a prodáváme dřevěné stavebnice Walachia VARIO , HOBBYKIT a CREATIVEKIT. Jsou uloženy v pevných. Skládací Walachia stavebnice se nelepí.


Obsahuje 2dílů a můžete si z ní postavit minimálně různých typů budov. Takto si môžete postupne zostaviť hrad aj s dedinkou v podhradí, v ktorej nebude chýbať mlyn, radnica či kôlňa. Svoje dielo môžete kedykoľvek postupne rozširovať o nové stavebné prvky. Súčasťou stavebnice je. V návodu máte předlohy na modelů staveb, ale jinak můžete stavět cokoliv podle své fantazie.


Stavebnice walachia vario

Název této řady stavebnice VARIO je odvozen od slova variabilita, tedy že můžete postavenou stavbu rozložit a opět složit jinou variantu. Stavebnice z masivního bukového dřeva ( průměr mm ). Z této stavebnice postavíte mnoho variant staveb. Určeno pro děti od let. Lze ji skládat i rozkládat.


Obsahuje dílů a můžete si z ní postavit minimálně různých typů staveb. Originální stavebnice Walachia Vario kufříknbsp;se zaručeně postará o několik hodin tvořivé činnosti a zárověň zábavy vašeho dítěte. Jedná se o dřevěnou samolepící stavebnici, která se skládá celkem ze dílků. Z nich lze postavit mnoho variant staveb domků, srubů či stájí. Obsahuje dvě stavebnici Vario Massive 2dílů bez kartónových krabic, celkem 4dílů.


Stavebnice walachia vario

Veškeré informace o produktu. Drevené stavebnice Walachia sú vhodné pre deti ako estetický doplnok do detských izieb, využívajú sa ku hrám s autíčkami, zvieratkami, vojačikom aj bábikami, na Vianoce môžu tvoriť základ ľudového Betlehema. WALACHIA VARIO , VARIO XL WALACHIA VARIO , VARIO XL 4. Firma Walachia vyrábí dřevěné stavebnice z kvalitního valašského dřeva. U stavebnice řady Vario (určené pro děti od let) jsou základním stavebním prvkem bukové kulatiny různých délek.


Malí stavitelé skládají kulatiny postupně na sebe, aniž by museli použít lepidlo k fixaci spojů. Díly jsou z masivního bukového dřeva o průměru mm, různých délek a se zámky na koncích. Dřevěné kulatiny jsou dokonale. Všechny díly stavebnice Walachia VARIO jsou uloženy v pevné krabici, což zajišťuje delší životnost při častém používání. Originálna stavebnica Walachia Vario kufrík sa zaručene postará o niekoľko hodín tvorivej činnosti a zároveň zábavy vášho dieťaťa.


Stavebnice walachia vario

Ide o drevenú samolepiacu stavebnicu, ktorá sa skladá celkom zo dielikov. Z nich možno postaviť veľa variantov stavieb domčekov, zrubov alebo stajní. Zboží Walachia skladem umíme doručit už v den objednávky! Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky