pátek 30. listopadu 2018

Rychlovarna konvice v retro stylu

Rychlovarna konvice v retro stylu

Konvice na vaření vody červená. Povlečení, obrazy, svíčky nebo dekorace na zeď - nechejte se inspirovat. Nerezová rychlovarná konvice v retro stylu bude ozdobou vaší kuchyně. Díky odnímatelné pokličce má pohodlně velký otvor na plnění vody. Aktuální teplotu vody můžete sledovat.


Vybírejte z produktů v kategorii konvice. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Retro rychlovarné konvice na Alza. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Rychlovarna konvice v retro stylu

Každý výrobce preferuje svůj osobitý styl, který přenáší i na své výrobky. Narazit tak můžeme na klasicky tvarované rychlovarné konvice , také mohou být v retro stylu , kdy mají tvar jako konvička, která se dává na sporák. Kromě klasického designu teď hodně letí tzv.


V praxi se ovšem setkáte také s kombinacemi těchto materiálů. Designéři nabízejí mimo rozličné materiály a zdobení také mnoho tvarů konvic. Tato rychlovarná konvice v krémové barvě zaujme svým retro stylem, který se hodí do každé kuchyně. Díky kapacitě 7l uvaří až šálků vody, proto je vhodná také do větších domácn. Její objem činí litrů.


Rychlovarna konvice v retro stylu

Celonerezový povrch s červeným nástřikem. Technické údaje: - max. Dnes máme tip pro vyznavače retro stylu : ikonická kráska v červené, s emblémem americké značky KitchenAid. Tahle fešanda vás dostane na první dobrou. Doma ostudu rozhodně neudělá, ba naopak.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Kvalitní zdravotně nezávadná KERAMICKÁ rychlovarná konvice o objemu 1L v originálním retro stylu. Pro výběr rychlovarné konvice je důležitý objem ohřívané vody. Designová rychlovarná konvice STORIOObjevte krásu retro stylu ve své kuchyni a pořiďte si nerezovou rychlovarnou konvici ETA Storio, která nejen rychle, ale i úsporně ohřívá vodu.


Nájdených: 5produktov. Rychlovarna kanvice v retro stylu. Kanvica s objemom l (šálok) s čistým a jemným retro dizajnom v hravom štýle 50. Nerezový povrch konvice je opatřen červeným nástřikem. Nenašli jste přesně to, co jste hledali?


Urobí výnimočným každý moment, kedy ju použijete, od raňajok až po popoludňajší čaj, cez rýchlu desiatu až po pokojný večerný relax. Vodu na váš obľúbený nápoj. Má automatický systém, který vypne konvici při dosažení bodu varu a bezpečnostní systém, který zajistí aktivaci pojistky v případě, že hrozí přehřátí konvice , nebo v případě, že v konvici není voda. Tato konvice doladí vaši kuchyň do fialkova. Přehlednost zaručí oboustranný vodoznak pro zjištění hladiny ohřívané vody.


Jako signalizace chodu konvice slouží stylové vnitřní podsvícení, které dobře vypadá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky