úterý 13. listopadu 2018

Závěsná sušící síť

Praktická patrová síť , kterou snadno rozložíte a složíte. Vhodná pro sušení rostlin, ovoce, hub apod. Síť je je vyrobena z vysoce kvalitních mikroperforovaných vláken.


Síť ProDry lze zavěsit do pěstebního stanu nebo přímo do bytu. Proč si vybrat právě síť ProDry? ProDry 95cm je pevná závěsná síť , kterou můžete využít k efektivnímu sušení ovoce, bylinek, hub, květin a dalších rostlinek.


ProDry 55cm je pevná závěsná síť , kterou můžete využít k efektivnímu sušení ovoce, bylinek, hub, květin a dalších rostlinek. Zavěste síť ProDry přímo do pěstebního stanu nebo přímo kamkoli do bytu. PRODRY- sušící síť 95cm, odepínatelných pater.


Sušící síť na houby či na bylinky se dá lehce zavěsit. Je to skladná, mobilní a praktická vychytávka. NEJŠIRŠÍ NABÍDKA HOUPACÍCH SÍTÍ. Skladem sortimentu houpacích sítí, závěsných křesel a ostatního pro lenošení.


DryIT od Secret Jardin. Je ale možné zavěsit několik pater pod sebe a vytvořit si sušárnu dle vlastních potřeb. Jedná se o jedno patro. Výška sušící sítě: 150cm. Pletiva a sítě) Hodnocení produktu:.


Průměr sušící sítě: 55cm. Vybírejte si Houpací sítě podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Kč PRODRY SUŠÍCÍ SÍŤ , PRŮMĚR 95CM, PATER.


Osmipatrová síť Dry-line na sušení rostlin, plodů, květů nebo hub. Závěsná a kompaktní sušící síť Dry-line. Sušící plocha jednoho patra je 80x80cm, osm pater nabízí celkem metru čtverečních. Zapotřebí jsou dva kotvící body, mezi které se síť napne, síť lze užívat v interiéru i exteriéru. Může také sloužit jako provizorní lůžko při výletech do přírody.


Kompaktní sušící síť Colgar o průměru 55cm. Dobré jsou například několikapatrová závěsná sušící síť (jak vypadá sušící síť v praxi s bylinkami se můžete podívat na fotografii zde). Pokud byste sušili byliny na přímém slunci, paprsky byste znehodnotili celou řadu léčivých látek v bylinách. Buďte první, kdo napíše pří.


Prodává se jako patrový. PRO DRY je vyrobena z vysoce kvalitních mikroperforovaných vláken. Garden High Pro závěsná sušící síť s průměrem 95cm. Pětipatrové závěsné sušící síto na houby nebo na bylinky. Toužíte po houpací síti a nemáte ji kam zavěsit?


Pořiďte si zahradní houpací síť se stojanem nebo kovovou konstrukcí. Když chcete relaxovat v páru, kupte si síť pro dva. Více než 3druhů sítí nejen na spaní za skvělé ceny!


Němečtí importéři a výrobci Amazonas a La Siesta jsou jedni z nejstarších v Evropě, kteří se rozhodli z Brazílie přivést tak zvanou hamaku, která má v tamních vodách stejný význam, jako stůl v naší domovině. V případě, že vás naše. Houpací síť patří v Brazílii do výbavy většiny domácností a obydlí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky