čtvrtek 8. listopadu 2018

Cisteni kuze auto

PU CARE (dříve SKAI KIT) - sada pro sedačky z EkoKůže. Buffalo Leather CARE - čistí a chrání anilinové, přírodní a pigmentované kůže. Je to kůže, které zažívá během ročního období obrovské výkyvy teplot, tlaky ze sezení i různé pra.


Tento článek je možné volně šířit, ale pouze v. Auto sada je speciálně vyvinuta a vyráběná na čištění a ochranu kožených interiérů automobilů.

LM AUTO 1sada - čištění a impregnace kůže v autě. Správným používáním těchto výrobků si kůže zachovává svoji pružnost, přirozený lesk a zůstane pěkná a příjemná na dotyk. Potřebujete vyčistit klimatizaci ve vašem autě? Odstranit vše, co ji znečišťuje, tedy bakterie, plísně i nepřijemné pachy?


Kvalitní výrobky pro ošetření kožených částí v automobilu. Pěna na čištěná kůže je vhodná na bílou i barvenou kůži, na čištění hladké i přírodní kůže a semiše. Pěna na čištění kůže se snadno používá a pomůže vám rychle odstranit špínu a nečistotu z vašeho koženého nábytku.

Jak pečovat o kožené sedačky, aby byly krásné i po letech. Alexis Papadopulos let zkušeností, které vám pomohou udržet kožené čalounění pořád jako nové. Kůži ideálně ošetřujeme ihned po koupi vozu, jelikož kůže má určité normy pro otěruvzdornost.


Norma pro auto -kůži se rozděluje za sucha a za mokra. Při suchu je norma 5otěrů a při mokru pouhých 2otěrů kůže. Protože se snažíme zvednout úroveň poskytování služeb u nás, za tímto účelem pro Vás natáčíme videa, které Vám ukazují jak postupovat a jak se podílet na nejkvalitnější práci. Pro všechny hladké a kožené povrchy a povrchy z materiálu Alcantara.


Snadno odstraňuje znečištění např. Perfektní záležitost, na plasty již nepoužívám prakticky nic jiného. Obnoví originální vzhle víceméně blbuvzdorná aplikace. Minimální spotřeba, díky tomu je použití konvenčních produktů ekonomicky nevýhodné, zejména s ohledem na nutnou reaplikaci za poměrně krátký časový úsek. Bez problému odstraní mastnotu, špínu i barvu z vašich kožených sedaček.


Je řazen mezi jedny z nejlepších čističů kůže na trhu. Zabýváme se profesionálním čištěním interiérů a exteriérů vozidel a motocyklů. Dále poskytujeme prémiovou službu tzv.


Auto Finesse a jemný kartáč na kůži.

Detailing, který je tou nejpokročilejší fází péče o váš automobil. Univerzální čistič na kůži. Autokosmetika z nabídky ŠKODA Originální příslušenství představuje pestrou kolekci špičkové, ekologicky šetrné autokosmetiky, která Vám pomůže profesionálně pečovat o váš vůz. V naší myčce si poradíme se vším. Máš vidět, co za špínu nám sem jezdí.


Nakonec každý auto vypadá perfektně. I pro tvůj problém najdeme řešení. Dívej, na tento důležitý úkol máme odborného pomocníka. Pro interiér Vašeho automobilového miláčka jsou kožené sedačky základ. Dopřejte jim pravidelnou péči.


Vyčistíme a opravíme kožené autosedačky, takže budou vypadat stále jako nové a sezení v nich bude radost. V nabídce máme i kondicionéry a přípravky na ochranu kůže, které ji impregnují, zvláční a dodají dlouhodobou ochranu před nečistotami, tekutinami, skvrnami od oblečení, stárnutím a popraskáním. Sada autokosmetiky na čištění kůže Dodo Juice , autorádia, autohifi, reproduktory, zesilovače, subwoofery, tlumení a mnoho dalšího od Ahifi. Internetový obchod s kamennou prodejnou v Chrudimi. ESHOP je plně v PROVOZU.


Naše kamenná PRODEJNA v Ostravě má OTEVŘENO dle otevírací doby. Pohyb po provozovně je omezen. Dodržujte prosím bezpečnostní pokyny a vstupujte jednotlivě, naši prodejci se Vám po příchodu budou ihned věnovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky