úterý 27. listopadu 2018

Tescoma zmrzlinovač recepty

Oblíbená produktová linie od TESCOMY, která je synonymem pro zdravé a domácí potraviny. Součástí balení jsou i originální recepty našich kuchařů, mimo jiné na báječnou smetanovou, avokádovou nebo jogurtovou zmrzlinu s mangem a zázvorem. A ještě pro vás máme skvělý tip na závěr: pro uchování zmrzliny se výborně hodí naše zdravé dózy do mrazničky PURITY ze špičkového materiálu pro zdravotnictví. First page Next page Last page. Zmrzlinovač DELLA CASA.


Made with FlippingBook. This interactive publication is created with FlippingBook, a service for streaming PDFs online. No downloa no waiting. Recepty na prípravu domácej ovocnej, smotanovej, čokoládovej, tvarohovej a jogurtovej zmrzliny aj sorbetov vo vnútri balenia. Unikátní zmrzlinovač vynikající pro rychlou přípravu domácí smetanové nebo ovocné zmrzliny, včetně soupravy pro výrobu domácích zmrzlinových kornoutů a košíčků i tvořítek pro formování zmrzliny v mrazničce.


For shipping to other EU countries visit this page Tescoma DELLA CASA. Für Versand nach Deutschlan ben Sie bitte Tescoma DELLA CASA. Metly by se zhruba během půl hodinky měly postarat o maximální zjemnění hmoty, bezvadné splynutí všech přísad a také o nadýchání zmrzliny. Právě pozvolné šlehání v chladné nádobě a za přístupu vzduchu činí zmrzlinovač jedinečným přístrojem. Základem zmrzliny je mléko.


To lze nahradit jogurtem nebo i podmáslím. Jak stoupá venkovní teplota, stoupá i chuť na osvěžení v podobě zmrzliny. Ale víte, že v kupované zmrzlině si můžete koupit i přidané látky jako karubin, alginát sodný, umělá aromata, barviva a velké množství cukru nebo dextrózy. Každá sada, ať už zmrzlinovač nebo kornouty, obsahuje malou knížku s recepty.


Takže než začnete experimentovat, můžete si základní recepty vyzkoušet přímo z originálu :-). My tímto způsobem zkoušeli první várku zmrzlin, jen jsme přidali další dvě příchutě. Vhodný pro přípravu různých druhů smetanových i ovocných zmrzlin a sorbetů, ale lze v něm připravit také ovocné, smetanové, čokoládové, tvarohové a jogurtové ledové.


Vyrobeno z prvotřídního žáruvzdorného silikonu, odolné do 2°C. Forma nepřipaluje, dobře se čistí, je skladná. Vhodné do plynové, elektrické a horkovzdušné trouby, lze mýt v myčce.


Návod s receptem je součástí balení. Recepty pro přípravu domácí ovocné, smetanové, čokoládové, tvarohové a jogurtové zmrzliny i sorbetu uvnitř balení. Vynikající pro snadnou přípravu domácí zmrzliny bez konzervantů, umělých barviv a přebytečných sladidel.


Značkový e-shop spoločnosti TESCOMA ponúka originálne kuchynské potreby určené na varenie, pečenie aj stolovanie. Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli. Ruční zmrzlinovač pro přípravu domácí zmrzliny bez umělých aromat a barviv. Vynikajúci pre ľahkú prípravu domácej zmrzliny bez konzervantov, umelých farbív a prebytočných sladidiel.


Když si je připravíte doma, z kvalitní smetany a čerstvého ovoce, pochutnáte si zdravě vy i vaše děti. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Spoločnosť TESCOMA patrí medzi celosvetovo známych výrobcov originálnych kuchynských potrieb, ktoré ocenia ako začínajúci kuchári, tak aj profesionáli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky