čtvrtek 22. listopadu 2018

Stínící sítě na plot hnědá

Stínící sítě na plot hnědá

Jako další variantu přírodního vzhledu k zastínění plotu (ale také pergol, balkonů, atd.) nabízíme rákosovou rohož nebo štípaný bambus. Nejnovější stínící tkanina na plot na trhu. Výhodou je snadná a rychlá instalace pomocí ok na okraji sítích a dlouhá životnost. Jsou ale vhodné i na zastínění posezení na pergoly a jiné konstrukce.


Stínící sítě na plot hnědá

Stínící sítě - celé role. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eget arcu id lacus laoreet porttitor ut nec velit. Elegantní design rozzáří zahradu mladistvým vzhledem a umožní Vám prožívat domácí pohodlí i na Vaší zahradě. Upozorňujeme, že uvedená skladová dostupnost je uvedena pro centrální sklad Herink.


Pro aktuální skladovou dostupnost na pobočkách prosím kontaktujte zvolenou pobočku. Ochranné sítě PloteS jsou vhodné k použití jako stínící sítě na plot , k zastínění zahradních staveb, přistínění skleníků, apod. Nabízíme také ochranné sítě na vozíky a kontejnery, ochranné sítě na lešení a nehořlavé sítě na pódia a jeviště.


C hrání především před větrem nebo před pohledy zvědavého okolí. Výška: od 1do 2cm. Využití: Ochrana soukromí, ochrana před poryvy větru a sluncem.


Hnědá stínící tkanina na plot Soleado Corten se zastíněním je určená pro dočasné oplocení nebo snížení průhlednosti plotů, případně k zastínění rostlinných kultur. V odstínech zelená, šedá, černá a hnědá. Tkanina se zesílenými okraji poskytuje účinnou ochranu před slunečním zářením a nepříznivými klimatickými podmínkami. Zastínění na plot se volí nejčastěji pomocí stínící tkaniny ( stínící sítě ) nebo také jako tzv.


Pro zastínění oplocení z plotových dílců (panelů) nabízíme také panelové stínící pásky. Pro zvýšení soukromí na Vašem pozemku je zastínění na plot tou nejlepší volbou. Nakupujte výhodně na internetu. Tato stránka využívá soubory cookies. Sítě na plot PRIVATEX jsou špičkou mezi klasickými stínícími sítěmi.


Nabízejí dokonalé soukromí ( 1 zastínění ) a příjemný vzhled ve dvou barvách : zelená a hnědá. Vlákna stínící sítě jsou sešitá a svázaná , proto nabízejí jedinečně vysokou odolnost vůči povětrnostním vlivům. Užívejte si soukromí Vaší zahrady při hraní s dětmi nebo u bazénu. Zakryjte sousedův nepořádek na který se musíte každý den skrze váš plot dívat. Při větším odběru stínících sítí nabízíme zajímavé slevy.


Stínící sítě na plot hnědá

Ze síťoviny se nejčastěji vyrábí. Přejít na seznam kategorií. Plachta na plot je zhotovena z vysoce kvalitní HD-PE dvojitě tkané příze z plochých zelených pásků na osnově a dvojitých černých vláken útku. Výhodné ceny stínících tkanin, rychlý a pohodlný nákup i bez registrace, to je nákup v našem eshopu.


Vážení návštěvnící, na našich stránkách bychom Vás chtěli průběžně informovat o dnes již tak populárních stínících sítích a předat Vám co nejpohodlněji a nejlépe maximalní možný balík informací které budete potřebovat pokud uvažujete o jejich koupi. Do počtu kusů zadejte kolik metrů (délku ) dané výšky chcete. Slouží jako dočasné řešení k zachování soukromí na vašem pozemku , než keře vysazené kolem plotu dosáhnou potřebné výšky a převezmou funkci ochrany soukromí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky