pátek 16. listopadu 2018

Pračka samsung eco bubble návod

Samsung , pračka Eco Bubble : návod k použití, chyby a jejich kódy Vydává moderní průmyslPračky jsou snadno použitelné, spolehlivé a hospodárné. Funkčnost je tak široká, že se zdá nemožné myslet na něco nového. Ta vhání do bubnu společně s vodou i vzduch, čímž vznikají bublinky, které zajišťují snadnější pronikání pracího prostředku do tkanin. Prát tak můžete i ve studené vodě.


Zejména mě nadchla technologie Eco Bubble , po které je prádlo opravdu ještě bělejší. Tuto pračku bych doporučila. Při nákupu pračky jsem si zapomněla zjistit, jestli v našem městě nebo okolí je servis praček Samsung.


Doufám, že mi pračka vydrží aspoň let, jako má. Tipy, Stáhnout Manuál, Kontaktujte Nás. WF70F5E0W2W Série F500. Automatické pračky Samsung na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Vznikají tak bublinky, které pronikají do prádla rychleji než koncentrovaný prací prostředek. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Nechybí zde ani šetrný program (v tomto případě se jmenuje Eco Bubble ), který aktivuje pomocí bublinek prací prostředek, ten pak snáze proniká skrze vlákna oblečení a odstraňuje nečistoty. Tím, že tento způsob je účinný už při nějakých 15°C, můžete ušetřit na ohřevu vody značné množství energie.


Pračka Samsung Eco Bubble - rada už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Prosím o radu a pomoc zároveň.


Nejaký čas fungovala v poriadku. Po čase sa mi stáva (nerobí to ale stále), že počas pracieho programu chce roztočiť bubon. Potěší také přehledný LED displej s ovládáním v českém a slovenském jazyce. Kvalitní výsledky praní i při nízké teplotě zajišťuje technologie Eco Bubble , kdy se prací prostředek přeměňuje v aktivní pěnu.


Ovládací panel v českom a slovenskom jazyku. Přístroj disponuje řadou moderních funkcí a technologií, jež zaručí šetrnou, leč účinnou péči o oblečení, přehozy, záclony, ubrusy a další tkaniny. Díky funkci Eco Bubble se dostane prací prostředek rovnoměrně ke všem vláknům, a to rychle a účinně.


Rozhodovala jsem se mezi pračkou LG a Samsung , Samsung jsem zvolila proto, že mě lákalo vyzkoušet režim Eco Bubble. Jinak v pračkách po praktické stránce nevidím velký rozdíl. Nepereme tedy žádné opravdu. Nová pračka zakoupená 07.


Pere s funkcí Eco Bubble - pokročilá péče o vlákno, SMART CHECK - automatický systém chyb pračky, min. Výkonné a šetrné praní s pěnou Eco Bubble. Díky nižší spotřebě energie ušetříte a díky použitým technologiím zároveň rychleji a důkladněji vyperete.


V pračkách od společnosti Samsung objevíte kombinaci zdánlivě nespojitelného. Výraznou měrou k tomu pomáhá řešení Eco Bubble. To použitý prací prostředek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky