pondělí 12. listopadu 2018

Sada kuchyňských nožů victorinox

Sada obsahuje kuchyňské nože s délkou čepele 8-cm. Dva nože mají vlnité ostří. Každý nůž má jinak barevnou rukojeť.


Součástí dodávky je elegantní stojan z bukového dřeva se speciální nylonovou vložkou. Správná tvrdost čepele a laserem testovaný úhel řezu zaručují dlouhodobé zachování ostrých hran. Sada luxusních značkových nožů VICTORINOX je vyrobena z kvalitní oceli. Ostří je precizně zbroušeno a nakrájí téměř každou potravinu bez jakékoliv námahy.


Sady kuchyňských nožů skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. BerlingerHaus, WÜSTHOF, KDS a dalších. Sada nožů s nepřilnavým antibakteriálním povrchem, které jsou vhodné i do myčky na nádobí. Rukojeť nožů je vyrobena z černého syntetického materiálu.


I v současné době nepostradatelný nástroj, který nechybí ani v najmechanizovanejší kuchyni a řeznické výrobě. Hladká a velmi ostrá čepel zamezuje úniku šťávy, pokrmy jsou tak. Jsou také oblíbeným a praktickým svatebním nebo narozeninovým darem.


Vážení zákazníci, dovolujeme si Vás upozornit na provozní změnu našeho e-shopu. Victorinox Sada kuchařských nožů ks. Rukojeti jsou vyrobeny z plastu odolného do 100°C. Laserem testovaný úhel řezu, který zaručuje dlouhodobě zachovat ostré hrany. Lze mýt v myčce nádobí, doporučuje se však ruční mytí.


Sada kuchyňských nožů victorinox

Sada kuchyňských nožů obsahuje několik nožů s různým účelem použití. Obvykle obsahuje kuchařský nůž, nůž na zeleninu a ovoce, univerzální nůž, ale může obsahovat i jiné druhy nožů podle dané sady. Některé sady obsahují i stojan na nože.


Exkluzivní sada nožů je rovněž skvělý dárek. Nože mají laserem testovaný úhel řezu a tím je zaručeno dlouhodobé zachování ostrých hran. Dodáváno v dárkové krabičce. Krátce nato, si připravil cestu pro bezkonkurenční historii společnosti, prostřednictvím vývoje dnes již legendárního Originálního švýcarského armádního nože.


Sada kuchyňských nožů victorinox

Vybírejte z mnoha druhů sad kuchyňských nožů a udělejte radost svým blízkým tímto skvělým dárkem - sadou kuchyňských nožů. Kč Sada nožů na zeleninu ks. Vhodné při činnostech, které vyžadují přesnost, jako např. Aby vaše kuchyně působila moderně a uceleně, je vhodné pořídit si sadu kuchyňských nožů. Ta obsahuje různé typy nožů , které využijete při prakticky každém vaření.


V sadách najdeme klasické krájecí nože, ale také řadu speciálních. Ty pomohou například s vykošťováním masa, filetováním nebo loupáním. Dopřejte si to nejkvalitnější nádobí a kuchyňské potřeby.


Sada kuchyňských nožů victorinox

Zkloubení nejvyšší kvality a propracovaného designu u výbavy pro krájení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky