úterý 13. listopadu 2018

Blok na noze se stetinami

Akrylový stojánek na nože s umělohmotnou výplní. Díky této výplni můžete stojánek použít jak na nože, nůžky tak i na různé kuchyňské náčiní. Tato výplň je také vhodná na keramické nože, netupí ostří. Blok obsahuje štětinovou vložku, ve které se pohodlně uskladní až nožů bez toho, aby se poškrábaly nebo otupily. Tento způsob skladování se považuje za jeden z nejšetrnějších, protože je velmi ohleduplný k čepelím nožů.


Blok na noze se stetinami najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nože se při zasouvání díky plastovým štětinám nepošk. Vhodné pro všechny druhy nožů. Vložku lze mýt v myčce nádobí.


Vybírejte si Bloky na nože podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Dřevěný stojánek na nože s umělohmotnou výplní. Blok se štětinami je jeden z nejbezpečnějších způsobů jak skladovat kvalitní kuchyňské nože. Do tohoto bloku na kuchyňské nože se jich vejde až 7. Blok je se štětinami, samotné nože v něm tedy krásně drží.


Praktické a pro nože velmi bezpečné ukládání, v plastových špagetách se nože totiž neztupí a jsou vždy po ruce. Možná jste si dodnes mysleli, že blok na nože nepotřebujete. Udělejte ve své kuchyni revoluci a dodejte svým nožům řád. S tímto šikovným blokem na nože to půjde jedna radost. WMF jako záruka té nejvyšší kvality: Má dlouholetou tradicí více než 1let.


Německá preciznost a nejmodernější technologie tvoří dokonalou symbiózu, pro kterou WMF tolik milujeme. Stojan na keramické nože čierny Culinaria je skvelý doplnok do kuchyne. Výška stojana je cm. Je vyrobený z odolného plastového materiálu.


Plastová vložka so štetinami na zapichovanie nožov. Barvu si můžete vybrat dle vašich kuchyňských doplňků. Nerezový blok WMF obsahuje štetiny, ktoré oddeľujú nože a predchádza ich pošriabaniu a otupeniu. Blok má vnútornú časť tvorenú zo štetín, ktorá oddeľuje jednotlivé nože a tým umožňuje bezpečné skladovanie nožov bez rizika otupenia nožov. Plastový blok na nože se štětinami značky RENBERG se zajisté stane každodenním pomocníkem ve vaší kuchyni.


Stojan na nože slouží k přehlednému uložení nožů na kuchyňské lince. Navíc také chrání ostří nožů a uložit do něj můžete také nůžky nebo škrabku na brambory. Umělé štětiny umožňují rozložení nožů podle vašich představ a jsou vhodné i pro citlivé keramické nože.


Nabízí úložný prostor až pro nožů. Nože jsou chráněny před otupením a přitom stále po ruce na kuchyňské lince. Dejte své kuchyni řá abyste už nemuseli lovit nože v šuplíku.


Pořiďte si bloky na nože, ať už závěsné či magnetické, které vám usnadní orientaci v kuchyni!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky