úterý 27. listopadu 2018

Ideal standard strada umyvadlo

Your one stop destination for bathrooms solutions and bathroom products like furniture, showers and suites. Contemporary, elegant and always high quality. Upevnění - šrouby Mx 1mm.


Montáž jen v kombinaci s umyvadlovou baterií s vysokým vývodem nebo podomítkovou umyvadlovou baterií a neuzavíratelnou odtokovou garniturou. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.

Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Naše nejnovější tiskové zprávy. Beautiful Bathrooms at Affordable Prices. Free Delivery Available - Order Now!


Massive Savings on Bathroom Suites. Huge Range of Bathroom Furniture. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Doporučené příslušenství: Odtokový ventil s krytkou. Strada umyvadlo z jemné žárohlíny s přepadovým otvorem. Zadní strana není glazovaná. Instalace na stěnu nebo v kombinaci se skříňkou pod umyvadlo.


Detail produktu Do obchodu. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Koupelny Pegas - let zkušeností. Popis Technické vlastnosti Užitočné info. Polosloup není součástí dodávky.


Doprava zadarmo od 1EUR. Nábytkové umyvadlo bez otvoru pro baterii barva bílá z jemné žarohlíny s přepadem rozměr 8x 4x 1mm keramická krytka odpadu upevnění na dva šrouby M10x1mm (nejsou součástí balení) vhodné. Vás dovolujeme informovat o aktuálním stavu dodávek a objednávek našeho e-shopu. Keramické kruhové umyvadlo bez přepadu rozměry: O 4x 1mm materiál: sanitární keramika bez otvoru pro baterii instalace: usazením na.


ROLTECHNIK - Jednokřídlé sprchové dveře OBDNL(P)s pevnou stěnou OBDB. Jednokřídlé pantové dveře OBDNL(P)a pevná stěna OBDB zaujmou každého svým atraktivním odlehčeným vzhledem. Záruka: rok roky rokov.

Vo svojom portfóliu má kvalitnú sanitu a nábytok do kúpeľne, batérie, sprchové systémy aj vane. Pravidelne spolupracuje so svetovo uznávanými dizajnérmi. Our bathroom specialists and will help you in designing your dream bathroom you always dreamed for. Hurry Offer Ends Midnight Wednesday!


Toilets - From Just £1Now! Bidets - Available From £1Now! Standard Basins - Wide Range! Baths - Available From £166.


Profesionálne riešenie pre vašu kúpeľňu nájdete v ponuke kupelnashop. Keramické umyvadlo s přepadem rozměry: 5x 4x 1mm materiál: sanitární keramika se otvorem pro baterii instalace: zavěšením na s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky