úterý 27. listopadu 2018

Kompresorová autochladnička waeco

Chladnička má vnútorné osvetlenie. Zásuvková autochladnička s kompresorovou technológiou montovateľnou aj mimo nej je priestorovo flexibilná, vhodná pre malé vozidlá, nevyužité priečinky aj exteriérové skladovanie. Kompaktný tvar, elegantný biely čelný panel a. V našem obchodě nabízíme autochladničky termoelektrické, autochladničky kompresorové a plynové chladničky tzv.


Termoelektrické autolednice jsme rozdělili do skupin autochladničky HOBBY, PROFI a Ostatní.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Autochladnička automaticky zabezpečí chladenie potravín a vody. Vy sa tak budete môcť plne venovať riadeniu automobilu a nebudete sa musieť obávať, že sa Vám potraviny pokazia alebo voda prehreje.


Vítejte na oficiálních stránkách společnosti DALIX, s. Vzhledem k odborné specializaci zakladatele společnosti v oboru konstrukce motorových vozidel, byla činnost společnosti od samého počátku směřována do oblasti úprav a vybavení dopravních prostředků, s bližším zaměřením na mobilní chlazení a nezávislá.

Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Je vybavena výkonným kompresore. Aby autochladnička poskytla uspokojivé vlastnosti, měl by rozdíl teplot činit 18°C – 20°C, což lze považovat za jakýsi střední výkon, v případě autochladniček s teplotním rozdílem až 30°C lze pak už hovořit opravdu s respektem. Vnitřní prostor je dělený na litrů pro mražení a. Autolednička oproti řadě CF není vybavena madly, vnitřním osvětlením a drátěným košem.


Kompresorové autochladničky sú vraj ťažké? Lednice se jednoduše ovládá otočným. Vznikla faceliftom modelu CDF-Nový dizajn veka a gumený lem jej dali nový atraktívnejší vzhľad. New and Used Vehicles and Parts. Free Shipping Available.


Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Nastavení teploty se provádí posuvným termostatem.

Ponúka využiteľný objem cca. Za výbornú cenu teda máte možnosť získať výkonnú kompresorovú. Jedná se o zcela novou, nepoužitou lednici se standardní měsíční záruční dobou. Fill Your Cart With Color today!


Shop For Him, Her, Children And The Home. Autolednice Waeco - autochladničky a mobilní chladící technika. Modelová rada CF vznikla faceliftom modelov CDF.


A prémiové prevedenie samozrejme ponúka prémie rôzneho typu. O chlazení se stará hermeticky uzavřený kompresor menšího výkonu než jsme u takto velkých chladniček zvyk.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky