čtvrtek 8. listopadu 2018

Ocel k110

Ocel K1je nástrojová ocel od firmy Bohler. Vyniká vysokou tvrdostí a na nástrojovou ocel i poměrně vysokou odolností proti korozi (není nerezová). Díky tomu má vysoce odolné ostří proti opotřebení a výborné řezné vlastnosti. Učiňte svůj výtvor nezničitelným. Ocel K 1se vyznačuje vysokou korozivzdorností a odolností vůči opotřebení.


The Pico Squeeze an upgraded version of previous Pico Squeeze, is a new regulated Squonker that features an easy-to-squeeze silicone bottle.

Sleipner ocel obsahuje přesně vyvážený poměr chromu, vanadu a molybdenu. Jedná se o vysoce legovaný materiál mající zvýšenou odolnost proti opotřebení. Ke špičkovým nožířským materiálům patří také ocel K1, UHB20C a CrV2. X155CrVMo1X160CrMoV1Stručný popis oceli: Nástrojová uhlíková ocel se zvýšenou nerezavějící schopností, obrábění je díky vysoké houževnatosti a otěruvzdornosti velice namáhavé a pomalé, vybroušené ostří mívá mikrozoubky, příliš tenké ostří se může vylomit. K1PLUS Soffit Board mechanically fixed directly to the soffit of a 2mm concrete deck using thermally broken fasteners with a thermal conductivity of 1. K1is a cold work tool steel from Austria.


It is a dimensionally stable, high carbon, high-chromium () steel. Particularly suitable for air hardening it also has good toughness.

Kingspan Kooltherm K1Soffit Board is a premium performance insulation used to insulate structural ceilings (soffits). Redukcia segmentová K1-nehrdzavujúca oceľ. Ocel 440C – je vzduchem kalitelná nerezová ocel s vysokým.


Nerezová kobaltová ocel N 6je pokládána za velmi kvalitní nožířský. Bohler K je to tvrdá a houževnatá ocel s vysokou ostrostí. Obzvlášť vhodná pro kalení na vzduchu. BOLTARON again on stock!


Boltaron black is again on stock. Je-li v hledáčku vašeho zájmu vysoce odolné ostří vyžadující minimální péči, zvolte ocel n69 která obsahuje vysoké množství uhlíku, což prodlužuje její trvanlivost a usnadňuje ostření. Podobnými kvalitami vyniká i ocel uhlíková C75.


Vynikající odolností proti opotřebení i korozi vyniká i ocel k1. Prodáváme nožířskou ocel pro běžné velikosti nožů i pro delší čepele. V nabídce najdete také kalitelné nerezové oceli pro čepele zhotovované tzv. Uhlíková nožířská ocel. Jedná se oceli s vyšším obsahem uhlíku, což definuje jejich zpracovatelské a užitné vlastnosti.


Naši zákazníci jsou našim hnacím motorem a motivují nás dělat to nejlepší. BÖHLER – pro nejlepší na světě. Na nože se běžně používají ocele, které nejsou přímo nerezové, ale mají zvýšenou odolnost korozi, tedy korozivzdornost.

Ta je skvěle odolná vůči opotřebení, už hůře se však opracovává a rovněž ostří. Vyžaduje více péče při umývání. N69 x50crmov či pružinová ocel (vhodná pro dlouhé čepele).


Podrobnosti k použití těchto ocelí najdete na specializovaném webu o výrobě nožů Jatagan. Web je místem, kde se setkává komunita lidí, která se o výrobu nožů zajímá. Vedle e-shopu tak najdete i mnoho ra tipů a inspirace k výrobě vlastních. O něco nižší houževnatost, není vhodná pro dlouhé čepele (mačety, meče). Uddeholm Sverker can be supplied in various finishes, including the hot-rolle pre-machined and fine machined condition.


It is also available in the form of hollow bar and rings.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky