středa 14. listopadu 2018

Přírodní zubní kartáček

Přírodní zubní kartáček

První kartáček na zuby užívaný pro ústní a zubní hygienu již tisíce let. Neobsahuje žádné argumenty, v čem je lepší než klasický kartáček a pasta? Bylo by možné dodat dokaz přímo na studie, které “dokazují, že tato jednoduchá technika má lepší účinky na chrup než klasický. Jelikož nepotřebuje pastu , tak ho s klidem využijete na cestách, výletech, kanceláři, autě a nebo jen tak u televize, jako relax k filmu.


Jedná se o prastarou a přírodní alternativu k modernímu kartáčku na zuby. Má dlouhou historii a spoustu léčivých přínosů. Přírodní zubní kartáček je větev na čištění zubů. Miswak také známý jako Siwak, je přírodní zubní kartáček , vytvořený z kořene nebo větvičky stromu Salvadora Persica, užívaný pro ústní a zubní hygienu. Miswak má dlouhou, dobře zdokumentovanou historii a je znám pro své léčivé účinky proti paradentóze, zánětům dásní a při čištění a bělení zubů.


Recenze na přírodní zubní kartáček Curanatura Health soft, který je vyrobený z babusu a přírodních nylonových vláken, takže je plně biologicky rozložitelný. Siwak je znám pro své léčivé vlastnosti. KONEČNĚ MĚKKÝ ZUBNÍ KARTÁČEK. NOVINKA - nový měkký přírodní zubní kartáček Curanatura HEALTH soft.


Přírodní zubní kartáček

Představujeme Vám nový, ještě měkčí a jemnější zubní kartáček Curanatura HEALTH soft. Tento zubní kartáček kvalitou a dizajnem doplňuje náš dosavadní sortiment, no svou měkkostí ho rozšiřuje. To zubní hygienička Tereza Svobodová ze Zubního Centra Ořechovka by vám kartáček ke koupi nedoporučila a jednoznačné ne vyslovil i vedoucí zubní lékař Robert Vondruška z téhož pracoviště: „Vzhledem k tomu, že s těmito kartáčky nemáme žádné zkušenosti a ani jsem nečetl žádné odborné články nebo studie. Bambus je přírodní materiál a je kompostovatelný. Dříve se používaly prasečí štětiny, a to je také jediná možnost, jak dnes mít zubní kartáček ze 1 rozložitelného materiálu (pokud má tedy tělo vyrobené ze dřeva).


Solo kartáček je menší než klasický zubní kartáček – má jen jeden svazek vláken, který se dostane téměř všude. Další výhodou je možnost suchého dočišťování – jednosvazkový kartáček nemusíte namáčet a zuby si vyčistíte všude. Poskytne vám ústní hygienu v jednoduchém a praktickém balení, které můžete mít kdykoliv sebou.


Zubní kartáčky ze dřeva a přírodních štětin jsou skvělou pomůckou pro čistotu a zdraví zubů. Jemně, avšak důkladně čistí, masírují dásně bez zbytečného podráždění a pomáhají bojovat proti vzniku zubního kazu. Skleněné pouzdro na přírodní zubní kartáček. Váš kartáček můžete nosit vždy s sebou.


Kartáček bude chráněn před nečistotami a hlavně nevyschne. Velmi jemný zubní kartáček Herbadent je speciálně určen pro velmi citlivé dásně. Je vyvinut podle nejaktuálnějších trendů stomatologie a zubní hygieny tak, aby byl maximálně šetrný a zároveň efektivní při čištění zubů, dásní a celé ústní dutiny. Co je sonický zubní kartáček.


Přírodní zubní kartáček

Na první pohled vypadá jako běžný elektrický kartáček. K dásním je ale mnohem citlivější. Hlavice sonického kartáčku se rychle kýve do stran a nahoru a dolů. Tím simuluje pohyb manuálního kartáčku, zároveň nabízí i další výhody.


Vás čištění nestojí námahu, a přitom se. Homeopatické přírodní zubní pasty pak neobsahují mentol, a proto jsou vhodné při užívání homeopatik. Neobejdeme se bez něj, je tu pro nás každé ráno i večer jako naprostá samozřejmost a na účtence jde o zanedbatelnou cenovou položku.


Zubní kartáček je společník, kterého asi není potřeba nijak zvlášť či zdlouhavě představovat. Většina lidí jim přesto nevěnuje nijak zvláštní pozornost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky