čtvrtek 22. listopadu 2018

Elektrický mop na podlahu

Elektrický čistící mop na podlahy Clean and Polish. Elektronický bezdrátový mop - mop lze použít jak na mokré, tak suché povrchy, navržený pro čištění podlah. Rotační motor s rychlostí 3otáček za minutu. Jak vybrat mop na podlahu.


Pokud nechcete strávit týden hledáním toho nejlepšího mopu a zjišťování důležitých parametrů, pokračujte ve čtení tohoto článku, protože si zde.

Součástí balení jsou čistící prostředky na podlahy a náhradní návleky na odolné skvrny a běžný úklid. Právě proto bychom uvítali vyjímatelnou nádobku, která ale v tomto případě chybí. Jako skvělou alternativu doporučujeme MAXXX Parní mop 5v1. Na dřevěnou a plovoucí podlahu je ideální volbou plochý mop , který po podlaze dobře klouže a dokáže efektivně stírat všechny nečistoty.


Zvolte nejlépe rotační mop , se kterým můžete vytírat co nejvíce na sucho a podlaha tak nebude nadměrně mokrá. Jelikož jde o citlivý typ podlahy, měl by být i návlek z jemného mikrovlákna, abyste si podlahu nepoškodili. Já jsem docela pedant na pořádek a nevím, proč bych měla minut šudlit podlahu , která ve výsledku čistá ani není.


Myslela jsem, že by ten elektrický mop mohl být jako vysavač.

U toho mi nevadí, že tahám kabel, hlavně, když je to rychle hotovo. Utěrky na podlahu – Parní mopy jsou dodávány s utěrkami s odlišným mikrovláknem – měkké i tvrdé. Popřípadě je lze dokoupit dle vlastní potřeby.


Nástavec na koberce – Platový rámeček, který po nasazení na úklidovou hlavici umožní použití mopu na koberci, který tak lze párou oživit a desinfikovat. Již málokdo používá k úklidu podlahy koště a hadr. Mop na podlahu se postupem času stává nedílnou součástí moderních domácností. No řekněte sami, proč byste se zbytečně namáhali, když můžete provádět pohodlný úklid pomocí kvalitních mopových souprav s minimálními nároky na vynaložení vaší energie.


Jedinečný parný mop , ktorý dokáže vysať a vytrieť naraz. Už nikdy nebudete tráviť čas vysávaním a následným čistením podláh, od teraz už všetko jedným ťahom. Mop má suchú nádobu pre povysávané nečistoty a nádobu na vodu pre parné čistenie. Pozrite si mopy, s ktorými sa na trhu stretnete najčastejšie. Pri používaní rotačného mopu sa do kontaktu s vodou nedostanete.


Jeho hlavica je na otočnom kĺbe a vďaka nemu mop vyžmýkate skoro do sucha. Dostanete sa s ním prakticky všade, podlahu umyjete za kratší čas a váš chrbát túto činnosť skoro nepocíti. Upratovací mop na podlahu je vhodnou náhradou za obyčajný kýbel s vodou a handrou.


Nielen, že vytrite oveľa efektívnejšie a rýchlejšie, ale tiež sa u niektorých typov nemusíte dostať do kontaktu so špinavou vodou a nečistotami. I tento mop můžete využít prakticky na jakémkoli typu podlahy nebo povrchu.

Mop je plochý a jeho záběr je cm. Disponuje navíc zabudovaným rotačním systémem a výkyvnou hlavicí a úklid s ním je pohodlný a precizní. Návlek je z mikrovlákna, nezanechává šmouhy a je možné ho běžně prát bez aviváže.


Kvalitní mop na vytírání je nejlepší pomocník nejen pro profesionální úkli ale i do domácnosti. V moderní době se už nikomu nechce ohýbat k vyždímání hadru na podlahu. Pokud i Vy už se u vytírání podlah nechcete zbytečně namáhat, je mop to pravé i pro Vás.


Bez ohledu na to, zda máte ve svém domě lino. Zařízení umožňuje efektivní a zároveň důkladné čištění a voskování většiny typů tvrdých podlah. S mopem POWER CLEAN nemusíte ztrácet čas a energii , naléváním vody do kbelíku. Mopy a úklidové soupravy.


Přístroj Philips AquaTrio Pro s jedinečnou technologií trojité akcelerace v sobě spojuje vysavač, mop a vysoušeč pro viditelné výsledky a kompletní mokré čištění na tvrdých.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky