čtvrtek 16. května 2019

Pánve ipremium stone

Pánev s kamenným povrchem. Existuje mnoho druhů pánví, ale jen jedna umí steaky a další speciality připravit s dokonale rovnoměrně opečeným povrchem – představujeme pánev s charakterem přírodního neleštěného kamene i-PREMIUM Stone. Zkušenosti s pánví i-premium stone už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


V čem je pánev i-PREMIUM Stone výjimečná? Speciální zvrásněný nepřilnavým povrch, díky kterému jsou maso a. Propečení je tak rovnoměrnější a bez ploch s připáleninami, které u běžných pánví vznikají v místech, kde zejména maso ke dnu pánve nejvíce přilne. Jídla připravovaná v pánvích i-PREMIUM Stone si tak díky revolučnímu 3D povrchu uchovávají svou přirozenou chuť i šťavnatost. Stejně jako běžné pánve i-PREMIUM vynikají produkty i-PREMIUM Stone masivním provedením, ergonomickou rukojetí s otvorem pro zavěšení a širokým indukčním dnem a můžete v ní smažit, dusit, restovat nebo ohřívat jakákoliv jídla.


Jedná se momentálně o jednu z nejmodernějších a nejkvalitnějších pánví na Českém trhu. Kamenný design je velice líbivý a také má velmi dobré pečíci vlastnosti. Co se týče poměru ceny k výkonu tato pánev. Propečení je rovnoměrnější a bez ploch s připáleninami, které u běžných pánví vznikají v místech, kde zejména maso ke dnu pánve nejvíce přilne. Produkty z linie najdete v těchto kategoriích.


V obchodech si jí zcela jistě všimnete hned na první pohled díky jejímu neotřelému vzhledu přírodního kamene. Pvrch je zvrásněný s charakterem neleštěného přírodního kamene a díky tomu se suroviny propékají rovnoměrně, bez připalování a zachovávají si svou přirozenou chuť. Chcete mať istotu, že nepripálite žiadny pokrm? Tescoma Hluboké pánve do vaší kuchyně.


Unikátne zvrásnený antiadhézny povlak má charakter nelešteného prírodného kameňa. Pokrmy sa na špeciálne štruktúrovanom povrchu panvice. Hluboká pánev ve stylu WOK je to ideální pro vaření asijských pokrmů. Pánve i-PREMIUM Stone platné do: 31.


Palačinka se během přípravy nedotýká povrchu pánve celou svou plochou, ale spočívá na velkém množství malých. Pokud máte dotazy, použijte prosím komentáře nebo si přečtěte komentáře, zkušenosti a hodnocení ostatních uživatelů. Prohlédnout si můžete podrobný popis produktu nebo podobné produkty v kategorii Pánve. Masivní pánev je opatřena speciálně vyvinutým nepřilnavým. Díky vnitřní nepřilnavé úpravě nebudete k přípravě jídla potřebovat téměř žádný olej.


Výrobek je vhodný do myčky nádobí. Díky tomu se pokrmy propékají rovnoměrně, bez připalování a zachovávají si svou přirozenou chuť i šťavnatost. Materiál pánve : vyrobena z hliníkové slitiny, magnetické dno z. Vážení zákazníci, na základě žádosti přepravních společností Vás prosíme o upřednostnění platby objednávky platební kartou online.


Zároveň bychom Vás chtěli upozornit, že expedice zboží může aktuálně trvat 1-dny. Povrch je lehce zvrásněný, což přispívá k dokonalému propečení masa bez připalování. Na pánvi můžete samozřejmě připravovat také zeleninu a nejrůznější směsi. Díky její hloubce vytvoří spolu s poklicí ideální dusicí dvojku.


Pro dokonalé vaření potřebujete kvalitní a profesionální pánev.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky