úterý 14. května 2019

Potisk desek s chlopněmi

Předávejte materiály v prezentačních deskách s chlopněmi - desky s chlopněmi za NÍZKÉ ceny, výběr raznic ZDARMA, ON-LINE kalkulátor tisku desek s chlopněmi. Tisk papírových desek s chlopněmi v nejvyšší kvalitě za nejlepší ceny! Expresní dodání s dopravou zdarma od 2. Tisk na prémiovou matnou křídu 350g ale i na 400g s možností laminace!


Tisk desek s chlopněmi Aprobíhá vždy na ofsetovém stoji.

Většina našich raznic již zahrnuje výsek pro vizitku. Kam lze snadno vložit všechny dokumenty týkající se právě uzavřené spolupráce či prodeje. Složky mají dvě chlopně. K dispozici máme dvě varianty složek.


Klasický výsek firemních desek včetně širokých klop s prostorem pro výsek na vizitku a. Chceme firmám zajistit plný servis pro prezentaci své. Desky lze také laminovat či lakovat. Více než let zkušeností.

Tisk letáků, brožur, desek , vizitek, kalendářů, katalogů a dalších produkčních materiálů. Potisk triček a jiných textilií. Prezentační desky s chlopněmi či bez chlopní.


Různé raznice s výsekem, šíří hřbetu, laminací, lakem… Žádný požadavek nás nezaskočí. Vytiskneme desky pro prezentaci Vaší firmy ve skvělé kvalitě. Neváhejte se na nás obrátit pro nezávaznou kalkulaci. Pro výrobu desek s chlopněmi máte na výběr výsekových raznic, které určí konečné provedení desek a jejich chlopní. Všechny raznice jsme vyrobili na naše náklady a můžete je tak využít zcela ZDARMA bez dalších příplatků (ceny desek jsou konečné dle ceníku).


Kancelářské potřeby - internetový velkoobchod s garancí dodat kancelářské potřeby zítra nebo zdarma po celé ČR. Kancelářský nábytek, kancelářský papír, kancelářská technika, občerstvení a drogerie až do vaší kanceláře! S PVC deskami se dá dělat věcí… Vytvoříme vám pevnou reklamu na plot nebo hezkou cedulku, se kterou si označíte kancelář. Nebo šipku, aby klienti po chodbách nebloudili. A CNC frézou vyřízneme plastické firemní logo, které si pověsíte na zeď zasedačky.


Výsledná cena za kus je pak mnohem nižší, než u ofsetového tisku. Dole a vpravo mají chlopeň, aby z nich vložené listy nevypadly. Kapacita je cca listů běžného kancelářského papíru formátu A4.

Firemní desky As chlopněmi – vnější potisk. Na výběr máte z několika našich raznic, s kterými získáte různé tvary a síly hřbetů desek. Výhodou použití z nabídky námi standardních raznic je, že za ně nemusíte platit.


Pokud byste si vybrali některou s našich desek , stačí uvést číslo které je v názvu obrázku (souboru). Poté vám poskytneme data do kterých budete schopni napasovat svojí grafiku ( potisk ). Digitální potisk plastových tašek. MOST Amazing Epoxy Resin and Wood River Table Designs ! DIY Woodworking Projects and Plans - Duration: 17:41.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky