pátek 24. května 2019

Rychlovarná konvice sencor swk 1791wh

Rychlovarná konvice sencor swk 1791wh

LED displej s průběžným zobrazením aktuální teploty po °C integrovaný v rukojeti. Disponuje třemi režimy provozu. Ohřívá vodu na vámi zvolenou teplotu v rozpětí od do 100deg;C a udržuje ji v tomto stavu po dobu minut.


Rychlovarná konvice sencor swk 1791wh

Ohřát můžete až litrů vody. Funkce udržování teploty po dobu 2min. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Když vařit z vody, tak rychle.


Rychlovarné konvice Sencor na Alza. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Nadstandardně vybavená rychlovarná konvice Sencor , která zaujme LED displejem, jenž informuje o aktuální teplotě s přesností na °C. A maximális kapacitása liter és az anyagát tekintve kiváló minőségű erős műanyag. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.


Rychlovarná konvice sencor swk 1791wh

Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Chytrá rychlovarná konvice s regulací teploty.


Zobrazení aktuální teploty vody i po dokončení varu, a to až po dobu min. Zvuková signalizace zahájení provozu i při dosažení nastavené teploty. Jištění zahrnuje ochranu proti přehřátí při zapnutí bez vody a automatické vypnutí po dosažení bodu varu.


Free Shipping Available. Nadštandardne vybavená rýchlovarná kanvica Sencor , ktorá zaujme LED displejom, ktorý informuje o aktuálnej teplote s presnosťou na °C. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Kč – 9Kč v obchodech Porovnat ceny. Praktická odolná nerezová konvice , která skvěle doplní desing každé kuchyně. Detailní popis produktu.


LED displej vás navíc informuje o požadované teplotě a zobrazuje aktuální teplotu i po dokončení varu. Shromažďované osobní údaje z toho formuláře podléhají předpisům Manutan Group. Chcete-li se dovědět více o svých právech, přečtěte si Obchodní podmínky a Zásady zpracování a ochrany osobních údajů. Termo hrnek 400ml v hodnotě 29- ZDARMA. Pro lepší uchopení má anatomicky tvarované uch.


Profesionální internetový obchod. Může se pochlubit vnitřním LED osvětlením, které slouží jako kontrolka provozu a proto je vhodná i pro sluchově postižené. Všechny rychlovarné konvice uvaří litr vody zhruba za minuty – a. IHNED k odeslání, u Vás již 26. Konvice má oboustranný vodoznak s barevným podsvícením a teplotu vody rozlišuje barvami.


Rychlovarná konvice sencor swk 1791wh

Nechybí ani funkce udržení teploty po dobu minut. Konvice má populární zvukovou signalizací, která vás upozorní na začátek i konec ohřevu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky