pondělí 20. května 2019

Drátěný program do koupelny bez vrtání

Drátěný program - nabízíme více jak 1produktů tohoto druhu. Kit, vyvinuté a patentované v Německu. Využijte naplno svých nápadů do koupelny ! V případě zájmu vyrobíme drátěný program do šatny, skříní a kuchyňských skříněk.


Madla do koupelny , senior program , chodítka.

Registrovat se do provizního programu Zapomenuté heslo. Háček 3M ze série Command nabízí snazší, přitom však výkonný způsob pro zavěšování oproti vrtání , kladivu či hřebíkům. Ideálně lze použít pro zavěšování předmětů do koupelny či na jakékoliv jiné místo v domácnosti. Díky chromové povrchové úpravě a praktickému provedení se hodí opravdu do každé koupelny. Všechny texty a fotografie jsou majetkem společnosti UBC s. Použité fotografie produktů jsou pouze informativní, ilustrativní a platné v době zařazení produktu na eshop.


LUXO koupelny nabízí z řad koupelnového příslušenství nejen klasické koupelnové doplňky, ale také kosmetická zrcátka, odpadkové koše, elektrické sušáky ručníků, drátěný program , barevné provedení kovových koupelnových doplňků, HELP program , HOTELOVÝ program , keramické koupelnové doplňky, čistící a udržovací prostředky.

Zkrátka nechce z nějakého důvodu vrtat? Za použití moderních lepidel je nainstaluje do své koupelny každý z vás. Koupelnové doplňky bez vrtání , to je vaše volba! Pomocný program do koupelny.


Drátěný nerez program Optima zahrnuje univerzální doplňky vhodné do každé koupelny či kuchyně. Doplňky jsou vyrobené z nerez oceli a jsou voděodolné. Doplňky do koupelny jsou vyrobeny tak, aby zvládly vlhkost koupelny. Chromované koupelnové doplňky jsou nejvíce oblíbené pro svůj universální vzhled a snadnou údržbu. Mezi další materiály pro výrobu koupelnových doplňků jsou kovy v kombinaci skla, dřeva a keramiky, nebo je použitá nerez ocel.


Zabýváme se také výrobou drátěného programu do obchodu a kanceláře (reklamní stojany aj.). Kupte si metalia drátěný program – náš eshop nabízí metalia drátěný program a další koupelnové vybavení. Vyberte si ze širokého sortimentu do každé koupelny. Klasické i rohové vany, akrylátové vany, vanové zástěny, sprchové kouty, sprchové vaničky, vodovodní baterie, koupelnové doplňky, masážní panely, masážní boxy, hydromasáže, ale také podlahové.


Problém je ale často s připevněním, protože ne každý si troufá na vrtání do obkladů nebo do spár a raději by zvolil jiný způsob. Závěsný systém je nejen funkčním, ale i dekorativním prvkem kuchyně , umožňující praktické a přehledné uložení kuchyňských potřeb. Jde o velmi jednoduchý systém tyčí , úchytek, háčků a praktických závěsných polic, který lze v kuchyni využívat mnoha způsoby.

Do našeho sortimentu jsme pro Vás zařadili držáky pro kelímky a dávkovače mýdla, drátěné rohové poličky a drátěné mýdlenky na vanu. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Polička do koupelny Compactor je praktická a díky přísavce se systémem Bestlock ji uchytíte i bez vrtání.


Praktický pomocník pro uspořádání vybavení toalety. Drátěná konstrukce z chromované oceli je nadčasovou záležitostí, vhodná do každé koupelny , k umyvadlu, nebo i dřezu v kuchyni. Závěsná kovová tyč do kuchyně Gold Metal. Usnadní vám organizaci hygienických, kosmetických, nebo čistících prostředků.


TESCOMA univerzální zásobník myDRINK, pro kapslí Nespresso. Detail produktu Do obchodu. Držák na kuchyňské utěrky bez nutnosti vrtání ZOSO Kitchen. Za nevyužitými dvířky na vás vykouknou košíky na mycí prostředky. A místo jedné poličky ve skříni máte hned tři!


Pokud máte pochybnosti, zda budou doplňky pevně držet i jiným způsobem než jen přivrtáním, naše odpověď zní ANO! V tomto případě doporučujeme patenty firmy WENKO pro montáž bez zásahu do stěn. Seznamte se se systémem montáže doplňků do koupelny bez nutnosti vrtání. Na praktickém a dekorativním závěsném regálu najdou své místo všechny koupelnové doplňky! Snadno a bez vrtání zavěste na stěnu sprchového koutu.


Se dvěma policemi na šampon nebo sprchový gel a dvěma policemi na mýdlo, mycí houby atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky