úterý 28. května 2019

Enn2800ajw

Enn2800ajw

Vďaka zabudovanému systému v chladničke s mrazničkou LowFrost série 3nebolo nikdy ľahšie predchádzať tvorbe námrazy. Mugavad klaasriiuli mis mahutavad palju. Sahtlitel mugavad käepidemed. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Kombinovaná chladnička se spřaženými dveřmi určená k plné vestavbě. Díky mechanickému ovládání a ručnímu odmrazování mrazničky máte všechny funkce mrazničky pod vlastní kontrolou. Cenově dostupná vestavná chladnička Electrolux, která se vzhledem k celkovému netto 2litrů (2litrů chladnička, litrů mraznička) hodí ideálně do čtyřčlenných domácností.


Electrolux koristi kolačiće i razne tehnologije praćenja za optimizaciju web stranice, kao i za promotivne i marketinške svrhe. Ukoliko prihvaćate, anonimni kolačići koristit će se za poboljšanje naše web stranice i usluga. Tänu integreeritud süsteemile pole 3LowFrost külmik-sügavkülmiku puhul jäävabadus olnud iial lihtsam. Díky zabudovanému systému zůstane chladnička s mrazničkou 3LowFrost bez námrazy daleko snadněji.


Naš sistem umanjuje nagomilavanje leda, tako da ređe odmrzavate zamrzivač. Skleněné police chladničky byly navrženy tak, abyste mohli využívat celou šířku i hloubku celého vnitřního prostoru. Zásuvky mají průhlednou přední část, díky které jdou rychle vyhledat spe. Chladnička s mrazničkou.


Odhadovaná roční spotřeba (KWh) 297. Technologie zchlazování. Vo vnútornej časti mrazničky sa nachádzajú dve sklenené poličky plnej šírky a tri zásuvky plnej šírky, ktoré sú vyrobené z priehľadného plastu.


Enn2800ajw

Atsiliepimai) Dėka integruotos specialios sistemos „3LowFrost“ šaldytuvas-šaldiklis beveik niekada neturi būti atitirpdomas. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Repair manual EnerSol SDS-6EA. PDF manual Ariston Andris Lux Eco PL EU.


Pre uskladnenie vašich potravín je prispôsobený dostatočne veľký objem. Ovládanie kombinovanej chladničky je mechanické. Zahvaljujući novom dizajnu, ove staklene police daju vam dodatnu širinu i dubinu kada punite hladnjak. S manje ograničenja imate više fleksibilnosti. Naš sistem zmanjša nastajanje ledu, tako boste zamrzovalnik morali odtajati manj pogosto.


Ocjene) Zahvaljujući integriranom sustavu u hladnjaku-zamrzivaču 3LowFrost, nema nakupljanja leda. Sustav reducira nakupljanje inja pa je odmrzavanje rjeđe potrebno. Dostupno kod: godina. Fotografie je ilustrativní, tento model je k dispozici bez dekoru, tedy bez krytu dvířek.


Jeigu maisto gaminimui yra daugybė smulkios buitinės ir virtuvės technikos įrenginių, maisto produktų laikymo požiūriu, tokiam įrenginiui kaip šaldytuvas, paprasčiausiai alternatyvų kol kas nėra. Tyto zásuvky mají průhlednou přední část, díky které jdou rychle vyhledat specifické potraviny. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Veškeré informace o produktu. Electrolux elektrotehnika sortiment: kvaliteetne majapidamistehnika kõikide igapäevavajaduste jaoks, et muuta elu mugavamaks kui kunagi varem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky