úterý 14. května 2019

Sklenice na rum

Nebo můžete použít užší skleničky na rum a likéry – ty jsou často na vysoké šťopce a jsou buď zcela uzavřené (jako sklenice na červené víno) nebo jsou po uzavření zase otevřené, mají tvar tulipánu. Takže to z čeho jsme na pily na předpremiéře Legendario je naprosto nevhodné. Sklenice na rum se hodí také jako dárek. Všechny kousky máme skladem a budou u vás obvykle do dvou dnů.


Pevné bezolovnaté křišťálové sklo odolné proti mechanickému poškození.

Tělo kalíšku je baňaté a směrem k hrdlu se uzavírá tak, aby dokonale kumulovalo všechny. Veškeré sklenice jsou vhodné pro catering a mohou se umývat v myčce. Tvarově se sklenice liší dle druhu servírovaného alkoholu. Obecně sklenice dělíme na sklenice na likéry, sklenice na koňak a brandy, sklenice na pálenky (neboli panákovky), sklenice na whisky a sklenice na rumy. Kvalitní rumové skleničky udělají radost nejednomu muži.


Nezáleží na tom, jestli je sklenice se stopkou nebo bez. Co je ale důležité, je velká plocha dna. Rum se po této ploše krásně rozvoní.

Pokud bude mít sklenka ještě i kónický tvar, vůni i chuť to zintenzivní a požitek bude dokonalý. Jejich přesná podoba může být různá, základem je ale kónický tvar, který se směrem nahoru zužuje. Zda zvoláme sklenky na stopce či s těžkou základnou, je na nás. Sklo může být bezbarvé i barevné.


Degustační sklenice na rum , brandy či koňak na stopce. Tyto křišťálové skleničky mají objem 280ml. Broušené skleničky na rum jsou k dostání v sadě sklenic, která obsahuje či. V Německu vyrobené sklenice jsou z bezolovnatého křišťálu a proto časem nešednou.


Vyberte si z naší nabídky sklenic na rum a whisky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Sada obsahuje sklenic na lihoviny, čaj, nealko ale hlavně rum nebo whisky Havana. Při výrobě rumu Zacapa se používají pouze tři odrůdy cukrové třtiny. Nejrůznější tvary skleniček na rum najdete třeba zde.


Zda zvolíte sklenky na stopce, nebo sklenice s těžkou základnou v praxi nehraje velkou roli. Stopka je vhodnější pro požitkáře, kombinující rum s.

Lihoviny a destiláty se připravují z nejrůznějších druhů surovin. Od vína a obilí, přes různé druhy ovoce na pálenky, až po třtinový cukr na výrobu rumu. VYBERTE SI SKLENIČKY NA WHISKY A RUM. A DOPLŇTE JE DALŠÍMI MOTIVY Z NAŠÍ NABÍDKY.


VYTVOŘTE SI SAMI SVÉ ORIGINÁLNÍ DÁREK K NAROZENINÁM. Zde je místo pro vás kteří si chtějí samy sestavit svůj dárek. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky