pátek 17. května 2019

Radiobudík sencor

Vstávejte stylově se svou oblíbenou stanicí. Vstávajte štýlovo so svojou obľúbenou stanicou. Budenie rádiom alebo zvukovým signálom. Nabídne Vám funkci hodin s budíkem, projekci času, vestavěný teploměr, funkci kalendáře a možnost poslechu oblíbených rádií. Přístroj je vybaven FM tunerem s pamětí na stanic a vestavěným.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Obraz lze rotovat a zaostřovat přesně podle vašich představ. Může nastavit různé budíky s funkcí víkendu.


Buzení lze nastavit rádiem nebo zvukovým signálem. Sencor SRC 3od 5Kč - Heureka. Budík lze také opakovat, takže už nikdy nezaspíte. Digitální zobrazení času a naladěné. Clucher (Enzo Barboni) Con Bud Spencer, Terence Hill, Buffy Dee, David.


Radiobudík sencor

Rádioprijímače a rádiobudíky. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Pravidelné akce a slevy na Budíky. SRC 1OR RADIOBUDÍK SENCOR - (6Kč) 4Kč. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.


Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Možnost nastavení buzení rádiem, nebo zvukovým signálem. Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku.


Radiobudík sencor

Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Reklamácie do € vyriešime rovno na mieste. Radiobudík LED displej 1. PLL FM rádio, předvoleb, duální alarm, opakované buzení, buzení rádiem nebo zvukovým signálem, funkce Sleep, nastavení jasu displeje. Vďaka tomu si môžete pred spaním pustiť rádio alebo sa rádiom nechať budiť. Moderné rádiobudíky majú mnoho šikovných funkcií, ktoré každého prekvapia.


Velký a čitelný displej, dva časy buzení pro vstávání v různou dobu, opakování buzení Snooze, časovač pro snadné usínání, snadné nastavení budíku a času, záložní baterie. SRC 3GN RADIOBUDÍK S PROJEKCÍ SENCOR - (7Kč) 5Kč. SEP 6SLUCHÁTKA UZAVŘENÁ. Disponuje množstvím skvělých funkcí, mezi kterými nechybí duální budík, opakování buzení, funkce sleep, kalendář, teploměr a otočná červená projekce na stěnu s možností zaostření.


Radiobudík sencor

Napájen je ze sítě (2V) a v případě výpadku proudu má záložní baterii. Duálny alarm s funkciou víkendu, budenie rádiom alebo zvukom, biely ľad displej, záložná batéria pre uchovanie času. V jeho prednej časti nájdete prehľadný LED jantárový displej s nastavením jasu a uhlopriečkou 6” (cm), na ktorom sú zobrazované tie najpodstatnejšie údaje.


O prísun obľúbených rozhlasových staníc sa postará PLL FM rádio. Má teploměr, kalendář a zejména efektní červenou projekcí času na stěnu. Pořiďte si radiobudík s LED displejem a nechte se budit vaším oblíbeným rádiem.


Radiobudík sencor

Příběh značky SENCOR se začal psát už více než dvacet let před jejím vznikem. Japonsko řešilo otázku, jak nastartovat válkou zdevastovanou ekonomiku a jednou z cest se ukázal státem mohutně podporovaný nákup know-how z USA a Evropy, do něhož Japonci investovali více než miliardu dolarů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky