pátek 24. května 2019

Ručníky vossen

Kamenný obchod a e-shop. Nejširší výběr luxusních froté produktů rakouské značky Vossen. Povlečení z pravé egyptské bavlny německé značky Estella a mnoho dalšího!


Vše za nejvýhodnější ceny! Luxusní ručníky Vossen vás budou hýčkat svou výjimečnou hebkostí a mimořádnou savostí.

Všechny kolekce se vyrábí v nejmodernějších dezénech a barvách. Jsou výjimečné pro svou vysokou kvalitu provedení, které ocení i nejnáročnější zákazník. Ozdobte svou koupelnu krásnými froté výrobky z naší nabídky. Prodej luxusních froté výrobků rakouské značky Vossen. Nabízíme nejširší výběr produktů v ČR.


Kilt Vossen do sauny Livina, light grey. Dámský kilt Vossen Livina Livina, nová kolekce Vossen dámských kiltů s praktickým zipem je ideální společník pro relaxaci v sauně. V naší nabídce najdete mimo jiné kvalitní ložní prádlo.

Nebojte se zobrazit naše luxusní ložní prádlo na povleceni-elegance. Vossen Wheels is a manufacturer of Luxury and Performance Forged Wheels and Hybrid Forged Wheels, using advanced flow forming to make a stronger and lighter wheel. Zdokonalte si i svoji koupelnu - s našimi pestrobarevnými ručníky a osuškami jí dodáte šmrnc!


Můžete vybírat z nepřeberného množství barev i vzorů, a stejně tak velikostí. Pestrá paleta barev a poslední trendy včetně klasických vzorů - to vše nás inspirovalo při tvorbě dezénů. To jsou ručníky a osušky z česané bavlny, mikrovlákna, bambusového vlákna či bio bavlny. Syté, ale i pastelové, něžné barvy, romantické, s krajkou či výšivkou, jak je libo. V luxusním balení nebo takové, které se dají kombinovat s dalšími výrobky ve stejném designu v našem e-shopu.


Tak vypadá nabídka ručníků a. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Ručníky a osušky Vossen New Generation Nádherně jemný mladistvý nádech a nejvyšší schopnost savosti. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kvalitní ručníky a osušky nesmí chybět v žádné koupelně. Aby ručníky a osušky vydržely dlouho funkční, měkké a příjemné na dotek, je potřeba jim věnovat náležitou péči.


Rakouské firmě Vossen se podařilo v průběhu několika posledních let vytvořit ze zdánlivě jednoduchého výrobku značku, která se s úspěchem prosazuje po celém světě.

Ručníky před použitím vyperte, tmavé barvy samostatně. Nepoužívejte aviváž, snížila by se jejich savost,“ říká Ivana Šachová, majitelka firmy Silex. Pro udržení měkkosti můžete přidávat namáčecí prostředky, ve vláknech se tak nebude usazovat vodní kámen.


Froté nežehlete, došlo by ke slehnutí smyčky. Tento ručník je vyroben z kvalitního materiálu, ideální pro letní radovánky na pláži nebo u bazénu. Jasné barvy, nadýchaný pocit a vysoká savost materiálu je jeden z atributů této ultramoderní kolekce. V nabídce froté ručníky , bambusové, z mikrobavlny, organické ale také z modalu. Takové jsou ručníky , které vám chceme v e-shopu Soft Cotton představit.


Díky pestré škále barev si vhodný ručník do koupelny vybere vskutku každý, i ten nejnáročnější zákazník. Jednobarevné, vícebarevné ručníky a osušky. Velká škála barevných odstínů a elegantních bordur rozzáří prostor Vaší koupelny.


KLASIK nabízí velmi savé froté výrobky s vysokou trvanlivostí ze 1 bavlny. Ručníky BAMBOO SOFT, BAMBOO PLUS a MODAL SOFT oceníte pro výjimečnou měkkost mikrobavlny v kombinaci s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky