čtvrtek 23. května 2019

Termoska s vlastním potiskem

Drobné dárky s vlastním potiskem již od jednoho kusu. Bílý termohrnek s vlastním motivem 3ml 8Kč (s DPH) Nerezová termoska Travel Tumbler představuje stylovou a ekologickou alternativu k jednorázovým kelímkům. Mají vaši klienti a zaměstnanci v oblibě horký šálek čaje nebo kávy? Máme pro ně perfektní dárek, díky kterému si budou moct vychutnávat svůj oblíbený nápoj za jakékoliv situace. Vybavte je do práce i na cesty skvělými termohrnky na kávu s potiskem.


Nejen, že si v něm můžete vzít horký nápoj s sebou, takže si vlastně můžete místo snídaně přispat, ale můžete si ho navíc ozdobit fotkou svých blízkých, oblíbeným obrázkem nebo motivačním nakopávacím textem.

Pro kapely, na dětské tábory nebo pro absolventy se hodí Nejlevnější tričko s vlastním potiskem. Smaltovaný hrnek s vlastním potiskem Plecháček s nerezovým lemem, objem 3ml. Velikost potisku z jedné strany je cca 55×mm, potisk kolem celého hrnku cca 190×mm.


Pokud nebudete vytvářet vlastní design v našem editoru a pouze přiložíte obrázek a text, necháváte výslednou podobu potisku na nás. Vlastní potisk nikdy nebyl jednoduší. V sortimentu naleznete trička a mikiny s vlastním potiskem , polokošile, čepice, tašky a oblečení pro batolata, s možností ozvláštnění naším hotovým motivem. Je to snadné, rychlé a navíc zábavné.


Ukaž tričkem podle svého gusta, kdo jsi. Nebo ho využij jako originální dárek.

TERMOHRNKY s vlastním potiskem objednejte u specialisty na ochranné pracovní pomůcky a oděvy. Textil s vlastním potiskem. V naší nabídce najdete pánská, dámská a dětská trička, body pro miminka a látkové tašky s vlastním potiskem. Vytvořte si textil s vlastním potiskem. Jako u všech našich produktů, můžete vkládat texty, fotky a zábavnou grafiku.


Vaší kreativitě se meze nekladou. Bílá termoska na čaj a kávu s vlastním motivem. Minimalistický japonský design a kvalitní provedení s barevnou ochranou vrstvou, která zabrání nežádoucímu poškrábání. Tato termoska může je potiskována odolným potiskem pro použití v náročných podmínkách, na kole, na lyžích, při tůrách. Poptáváte trička s potiskem dle vlastního návrhu ? Tričko s vlastním potiskem.


Zašlete nám požadovaný motiv či text, který chcete mít na tričku, či pokud požadované tričko již máme na eshopu a vy jen chcete část motivu změnit - standartně ho objednejte a do pole poznámka v závěrečném kroku objednávacího procesu napište požadovanou změnu. Reklamní předměty s výběrem propagačního potisku. Slevy až ⚡ Tradiční prodejce s rychlým dodáním.


Termoska , reklamní potisk i bez. Díky naší aplikaci si můžete v pohodlí svého domova navrhnout vlastní tričko přesně podle toho jak potřebujete. Ovládnání je velmi snadné a velmi rychle si jej osvojíte.


Kšiltovkou s potiskem můžeš obdarovat sebe, svého kamaráda, kamarádku nebo celou rodinu.

S potiskem od 3Kč vč. Provedení nerez - stříbro. Potisk láhve je kvalitní a stálý, provádí se přímou sublimací.


Certifikát SGS-zdravotní nezávadnost ! Máte zájem o tričko s vlastním potiskem , fotkou, či nápisem? Objednejte níže jakékoliv vzorové tričko a požadovaný nápis či požadavek vepište do poznámky v závěrečném kroku objednávky. Uzávěr lze uzavřít a uzamknout pro zabránění vylití tekutiny. Multifunkční šátky a roušky s vlastním potiskem. TAEDA - stylové a moderní multifunkční šátky s vlastním potiskem.


Máme na výběr z několika druhů reklamních multifunkčních šátku - všechny s typy vlastním potiskem. Velký výběr reklamních rohoží s logem, koberců s vlastním potiskem a koupelnových rohoží pro reklamní účely i ochranu podlahových krytin před nečistotami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky