úterý 14. května 2019

Dřevěné boxy na víno

Dřevěné boxy na víno vynikají výzdobou a designem. Proto slouží nejen k přenášení a skladování vína, ale též k jeho vystavování ve vinotéce, restauraci či vinném sklípku. Dřevěný box na víno ochrání lahvinky před poškozením, ale hlavně svůj tekutý dárek předáš fakt stylově. K víkendovému úklidu Vám dopomůžou naše dřevěné úložné boxy.


Výrobky jsou vyrobeny ze 1 přírodních materiálu. Boxy jsou různých rozměrů a typů.

Dopřejte si kus přírody u Vás doma. Praktické a dekorativní stojany na víno Každý námi nabízený stojan na víno je vyroben s velkou péčí o ty nejmenší detaily, aby sloužil v dobrém stavu po mnoho let, ale také byl ozdobou v kuchyni, jídelně nebo ve vinném sklípku. Vyrábíme je z borovicového dřeva v některé z českých či evropských truhláren, které si sami vybíráme. Do každé krabičky vám navíc rádi vygravírujeme logo či věnování na přání. Všechny produkty se vyrábějí z kvalitního dřeva v některé z českých či evropských truhláren, které si sami vyhledáváme.


Do každého vybraného boxu či krabičky vám navíc rádi vypálíme jméno či vzkaz na přání. Jste si vědoma toho, že váš muž, přítel nebo jen kamarád miluje víno , pivo, whiskey, nebo je třeba náruživým cyklistou? V tom případě vám zde pomůžeme s mužským dárkem, obsahujícím to správné vybavení.


Nechybí zde dřevěné bedýnky s různými lahůdkami a pokrmy a se vším, co mají moderní muži rádi.

Chcete darovat láhev vína? Nepřehlédněte naší širokou nabídku dřevěnách obalů na víno v různých velikostí a átvarů. Nabízíme obaly i na ledové a slámové víno. Pořiďte si box s otvírákem, nálevkou, kroužkem a dalšími pomůckami na víno pro vlastní potřeby i jako reprezentativní dárek. Fotky a videa nově dodáváme na krásných dřevěných flashkách schovaných v truhličkách s iniciály.


A děkujeme za to e-shopu Drevobox. Stojany na víno - skvělý způsob jak oživit domácnost a uskladnit sbírku vín. Skladem dřevěné , kovové nebo plastové stojany na víno.


Stojan na víno je výborným doplňkem do bytu nebo vinotéky. Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI. Vítáme Vás v našem obchodě s dřevěnými výrobky. Naše výrobky získaly prestižní ocenění Český výrobek. Krabičky, nosiče a boxy vyrábíme v České republice z českého materiálu.


Velký výběr dřevěných regálů na víno , mnoho druhů povrchových úprav. Dřevěný regál na víno je dekorativní prvek každé domácnosti. Regály na víno mohou elegantně doplnit váš interiér.


Detailní informace naleznete zde. Tyto dřevěné regály jsou vyrobeny z masivního dřeva bez následné impregnace a jsou vhodné k přímému použití, nebo také k vlastní barevné úpravě barvami na dřevo, případně mořidly.

Ke každému výrobku dodáváme vruty do dřeva a návod montáže. Složíte do nich víno , hračky, časopisy nebo cokoliv dalšího. Zvlášť když postavíte třeba tři dřevěné bedýnky na sebe a vytvoříte tak regál s policemi. Ten se může hodit v kanceláři, v koupelně nebo třeba v kuchyni na nádobí a potraviny.


Vybírejte z 4produktů v kategorii úložné boxy. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci.


Rádi pro Vás na zakázku a dle Vašich požadavků vyrobíme dřevěné krabičky, dřevěné boxy , přepravní dřevěné krabice, nebo i jiné drobné dřevěné výrobky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky