úterý 28. května 2019

Sklokeramická deska whirlpool návod

Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet! Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.


Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Tepelná pojistka hořáků zablokuje únik plynu v případě náhodného zhasnutí. Funkce Power Booster zabezpečije velmi rychlý ohřev.

Vybavena je varnými zónami, z nichž jedna je dvojitá, čímž umožňuje pohodlné nastavení dle velikosti nádobí. Nechybí ani indikace zbytkového tepla, která vás. Umyvadlo Duravit Happy D. Pokud zde návod k vašemu produktu není, objednejte si jej pomocí našeho objednávkového formuláře níže.


Intuitivně ovládaná pomocí knoflíků umístěných na předním panelu. K dispozici máte varné zónami. Indikace zůstatkového tepla zabráni popálení. Sklokeramická varná deska.

Kontrolka svítí po ukončení vaření, dokud je teplota plochy desky vysoká a uživatel by se mohl spálit. Využití zbytkového tepla Tento indikátor upozorňuje, že varné zóny jsou stále horké. Whirlpool tak bdí nad bezpečností dětí i klidem jejich rodičů. Jakmile kontrolka zhasne, můžete se bez obav dotknout varné zóny, nebo na ni pokládat věci. Je vybavena rychlovarnými plotnami, z nichž kulatá dvojitá slouží pro vaření v hrncích různých.


Tato praktická a jednoduchá varná deska se stane oblíbeným pomocníkem pro každého kuchaře! Návod je nedílnou součástí výrobku. Tuto desku máme již 5let a vaří stále dobře.


Ovládání je jednoduché,jen je hodně citlivá dětská pojistka. Ještě hodně zachází světlé kruhy na plotně. Je vybavena dotykovým ovládáním umístěným vpředu desky pro pohodlné ovládání varných zón.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na přední stranně se nachází dotykové ovládání. Vhodné pro kuchyně IKEA METOD ano Počet varných zón Barva čern.


Výkonná sklokeramická indukční varná deska je dnes již standardem v každé dobře vybavené kuchyni. Na první pohled vás zaujmou elegantně zkosené hrany po obvodu a umístění dotykového ovládacího panelu vpředu spotřebiče. Přední pravá plotna INDUKČNÍ.

Zadní levá plotna RYCHLÁ. Vděčí za to hlavně výbornému poměru ceny a výbavy. Kromě solidního výkonu totiž nabízí i nadstandardní výbavu, jako jsou nízkoteplotní funkce, které využijete například při rozpouštění. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Jde o elektrické zařízení, které zajišťuje pohodlné vaření i snadnou údržbu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky