pondělí 27. května 2019

Kompresorová lednice do auta

Popis: Kompresorová lednice původně z kamionu Volvo FH. Kompresorová autochladnička je určena náročným zákazníkům, kteří potřebují přenosný chladící box do auta s maximálním výkonem. Jenom lednice s kompresorem dokáží mrazit až do -°C.


Nabízíme cestovní lednice pro osobní vozy s 12V napětím, tak pro nákladní vozy na 24V. Přenosné i vestavné chladničky Indel B používají kvalitní kompresory značky Secop (dříve Danfoss) a většina z nich funguje jak na 12V, tak 24V.

Nabízejí skvělý poměr ceny a výkonu. Ostatně, proto je tu máme. Po dlouhém hledání a experimentech s ledničkami jsem konečně našel ty, které mi vyhovují.


Indel B za rozumnou cenu nabízí skutečně hodně muziky a. Vyrábíme téměř do všech aut. Chladicí technologie Kompresorové autochladničky. Oproti termoelektrickým modelům udrží obsah v chladu bez ohledu na vnější teplotu.


Autochladničky s kompresorem mrazí až do -°C a často mají vnitřní prostor rozdělený na dvě teplotní zóny.

V katalogu nemáme podrobnější informace o autolednice kompresorova. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nabízíme celou škálu lednic a chladniček do karavanů a obytných vozů v různé cenové relaci. Zde je nutno dbát na to, že v. Jakou lednici do karavanu vybrat? Při výběru plynové lednice je potřeba dávat pozor na provozní tlak plynu, ten vybíráme vždy podle regulátoru na plynové bombě (viz článek o plynu).


Teploměry do auta ) Hodnocení produktu:. Cestovní lednička je téměř nezbytná pro auta , jachty, kamiony, kanceláře, nebo domácností. Potraviny vždy čerstvé i během cestování. To vám zajistí autochladničky. U nás můžete vybírat z termoelektrických, kompresorových nebo chladících tašek.


Je vybavena kvalitním kompresorem včetně napájecího systému, který umožňuje napájení po celém světě. Absorpční chlazení pracuje na principu, při kterém se plynné chladivo nejdříve pohlcuje a následně vypuzuje z pomocné kapaliny.

Silný roztok amoniaku přichází z absorpční nádoby do varníku. Po zahřátí stoupají páry amoniaku vzhůru do kondenzátoru a slabý roztok amoniaku jde do trubice. A je z nich vidět, že v tom lidi mají zmatek. Tak si v tom uděláme pořádek, ne?


Myslím si, že by trochu zručný člověk mohl vyzkoušet toto namontovat i do nějaké stávající dvoj a nebo trojkombinace a vytvořit čtyřkombinaci a nebo vytvořit vlatní chladící box. Napětí si chladnička zvolí sama, lze zapojit do osobního auta (12V), nákladního auta (24V), 110V AC (USA), nebo do 230V (Evropa). Výparníky jsou totiž různých.


Tato chladnička do auta vám zaručí, že udržíte vaše potraviny v chladu. Oceníte jej zejména na cestách, během kempování, při plavbě lodí a. Všechny informace o produktu Přenosná lednice Indel B TB41A, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Indel B TB41A.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky