čtvrtek 23. května 2019

Tyčový mixér concept tm 4730

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. V kuchyňské výbavě málokdy chybí ponorný tyčový mixér. Některétyčové mixéry mají možnost sekání cibule, bylinek nebo ořechů. S jeho nerezovou odnímatelnou nohou umixujete horkou polévku, omáčku, nebo dětskou kašičku.


Příslušenství pak stačí jenom opláchnout pod tekoucí vodou. V chopperu připravíte ledovou tříšť, usekáte bylinky, maso i ořechy a. Môžete zmixovať horúcu polievku, omáčku, alebo detskú kašičku a potom. Spotrebič je veľmi praktický a nájde si široké uplatnenie pri príprave viacerých pokrmov. Využiť ho môžete napríklad pri príprave detskej stravy, pri príprave krémových polievok alebo chutných omáčok.


Veškeré informace o produktu. Mixér zvládne mixovat, šlehat, sekat, drtit a spoustu dalších užitečných věcí. Na mixéru najdete tlačítko pro zapnutí, kde poté můžete i regulovar rychlost, dále je zde tlačítko turbo pro okamžitý a. Všetky informácie o produkte. Chcete vědět, zda je cena 9Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Príslušenstvo potom stačí len opláchnuť pod tečúcou vodou.


V chopperi pripravíte ľadovú triešť, nasekáte bylinky, mäso i orechy a. Můžete umixovat horkou. Oceníte i jejich elegantní design a jednoduchost ovládání. Mixér je vyroben v černém barevném provedení. Při dotyku vás překvapí svým sametovým povrchem. Optimální výsledky jsou.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Nabízím k prodeji funkční tyčový mixér příkon 8W, sekání, šlehání a mixování, počet nožů nástavce vhodné do myčky, plynulá regulace rychlostí a turbo rychlost, materiál nohy kov, sekáček se sekací nádobou, úzká mixovací noha. Naším cílem je návštěvníkovi nabídnout recenze současných nejlepších produktů na českém trhu.


Mimo to také obsáhlé a přitom srozumitelné informace o dané tématice. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět. Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky.


Záruční a pozáruční servis. Doprava zdarma na tisíce produktů. Tyčový mixér Tyčový mixér.


Lze díky bohatému příslušenství využít jako tyčový mixér , sekáček potravin nebo ruční šlehač. Kompletní včetně krabice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky