pátek 31. května 2019

Piknikový batoh

Kvalitní, praktické a krásné batohy s piknikovým vybavením pro až osoby. Vhodné na piknik, turistiku i na výlety, pro páry, pro rodinu či skupinu přátel. Piknikové tašky s nádobím.


Batoh je opatřen spolehlivými zdrhovadly (zipy) a uchem v horní části, k přenášení na větší vzdálenost se ale lépe hodí nastavitelné popruhy, které umožní rozložení hmotnosti na záda. Tři dostatečně objemné kapsy jsou.

Dobrý den, piknikový batoh jsme využili na naší dovolené a je to skvělý nápad a jsme z výrobku nadšeni. Naším přátelům se té zalíbil a tak jsme doporučili, kde ho u vás mohou zakoupit. Vše má své místo v batohu a nádobí je kvalitní, děti využily podložku na ležení u moře. Díky Mountfieldu byla dovolená ještě. Deka na piknik kostkovaná, 1. Tento outdoorový designový piknikový batoh je velice oblíben nejen mezi muži, ale i mezi ženami.


Ideální dárek pro rybáře, myslivce, výletníky, romantiky, fotografy, rodiny s dětmi. Věnuj praktický dárek, který užijete po celý s rodinou, s přáteli a nebo jen tak, až vyjdete na dobrodružné výpravy s dětmi a nebo jen.

Be Nomad piknikový batoh SE970B, modro-šedý, 45×40×cm. Batoh má kvalitní provedení a obsahuje vše potřebné pro přípravu skvělého pikniku v přírodě. Postranní odnímatelný držák na láhev.


Takže si můžete a všude snadno udělat pohodlí. Pohodlné, široké popruhy piknikového batohu zajistí, že ho budete moci snadno nosit po celý den. Kromě nádobí pro váš piknik.


Polstrované ramenní popruhy zajišťují pohodlí při nošení. Order by 5:15pm and get it tomorrow. FREE delivery on everything Christmas delivery info. Tento modrý piknikový batoh je určený pre štyri osoby takže je vhodný na piknik pre celú rodinku. Batoh má celé vnútro vo vyhotovení termo takže sa nemusíte obávať, že sa Vám jedlo či nápoje pokazia.


Stěny batohu jsou vyplněny pěnovou fólií pro. Praktický společník pro každý výlet do přírody, ať ji půjdete pěšky nebo pojedete na kole. Spousta místa na jídlo a nápoje. Vejde se sem všechno, co byste mohli na výletě potřebovat.


Cilio piknikový batoh Garda, šedo-červený. Skladem více než 4stanů Cole­man, Husky, Hannah, Pinguin a dalších značek.

Naši experti vám pomohou vybrat ten nejlepší, dle vašich požadavků. Více v článku Jak vybrat stan. Reklamní agentura - DELA Company s. Nastavitelné ramenní popruhy Vám. Vedľajšia přihrádka obsahuje sadu na piknik.


Užijete si tak skvělé chvíle se svojí rodinou nebo přáteli. Retro design podtrhuje kostkovaný vnitřek koše. Vybavení koše: x nerezový příbor s plastovou rukojetí4x.


Osprey, Lowe Alpine, Thule.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky