úterý 21. května 2019

Sencor srm 0600wh

Sencor srm 0600wh

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Multifunkční rýžovarspeciálních vařících režimů- Rice - pr. Je vhodný pro přípravu všech variací tohoto pokrmu, včetně rýže na suši. Hrnec funguje na principu vaření v páře, má pokličku s otvorem pro její přebytečný únik a objem l, takže stačí na uvaření 4g rýže.


Sencor srm 0600wh

Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Az eszköz egybként gőzöli a rizst, a tetején van is egy lyuk, ahol a pára távozhat. Tökéletesen alkalmas bármilyen rizsfajta készítéséhez, beleértve a népszerű sushi rizst is. Az elektromos rizsfőző gőzben főz, így az elkészített köret egészséges és tápanyagokban gazdag marad.


Je vhodný na prípravu všetkých variácií tohto pokrmu, vrátane ryže na suši. Hrniec funguje na princípe varenie v pare, má pokrievku s otvorom pre jej prebytočný únik a objem l, takže stačí na uvarenie 4g ryže. Na provoz přístroje a udržování teploty vás upozorní světelné kontrolky. Rýžovar s napařovacím košem pro vaření v páře.


Sencor srm 0600wh

Zvládne prípravu ryže na všetky spôsoby, a to aj ryže na sushi. Ryžovar pracuje s technológiou varenia v pare, vďaka tomu si vytvoríte chutnú ale pritom zdravú prílohu, ktorá si zachová živiny aj počas varenia. Pracuje na základě principu vaření v páře, to zajistí vždy zdravou přílohu, která neztratí žádné živiny. Vaření v tomto rýžovaru je velice jednoduché a rychlé, připravit v něm můžete všechny druhy rýže včetně rýže na sushi. Je vybaven funkcí automatického vypnutí, po dovaření rýže se hrnec sám přepne do funkce Keep Warm – ta udržuje rýži teplou po.


Jedná se o skvělého pomocníka při přípravě jakéhokoliv druhu rýže, například rýže na sushi, rýže Basmati nebo třeba jasmínová rýže. Rýže se vaří v páře a rýžovar si sám vše reguluje. Ami tetszik: Nem ég le a rizs,nem kell felette állni Ami nem tetszik: Leírás magyar fordítása vicc és több ponton hibás. Pergős rizst még nem sikerült v. Hrniec má automatické vypnutie po dovarení a prepnutie na funkciu Keep Warm, ktorá udrží ryžu teplú až hodín. Automatické vypnutie a funkcia Keep Warhrniec sa po dovarení ryže sa automaticky vypne a. Speciální hrnec pro vaření rýže.


Sencor srm 0600wh

Hrnec má automatické vypnutí po dovaření a přepnutí na funkci Keep Warm, která udrží rýži teplou až hodin. Chcete vedieť, či je cena € tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Má jednoduchý, nenáročný dizajn, ktorý nijako neurazí. Rovnako je na tom aj biele farebné prevedenie, ktoré v tomto prípade pôsobí univerzálne, teda zapadne do akejkoľvek kuchyne.


Priemer vnútornej nádoby je ešte menší a výsledný objem dosahuje iba l. Hmotnosť je príjemných kg. Oceňujeme protisklzové nožičky na spodnej strane, vďaka čomu je ryžovar stabilný. Firma Sencor nezapomněla třeba na protiskluzové nožičky, aby neklouzal po kuchyňské lince, dále má velmi praktické postranní rukojeti pro usnadnění manipulace. Světelné kontrolky signalizují, kdy je rýžovar v provozu a také udržování teploty.


Oproti těm univerzálním má výhodu v tom, že je zkrátka ve svém zaměření perfektní. Funguje na plně automatický provoz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky