pondělí 13. května 2019

Útulná kavárna praha

Turistika v Praze Hotely v Praze Nocleh se snídaní v Praze Lety do Prahy. Stylová kavárna v Praze - Těšíme se na Vás! Square Café je útulná rodinná kavárna o kapacitě zhruba míst. Nabízí k posezení klidné prostředí, kde si můžete vychutnat šálek kávy, sklenku vína, nebo něco dobrého k snědku. A když už jsme na té Letné, ještě na chvíli tam vydržíme.


Další útulná kavárna , která mi byla doporučena, je kavárna The Farm.

Středně velká kavárnička s příjemným venkovním posezením vás zaujme nejen pro svůj nevšední interiér, kdy zdi ,,zdobí” jízdní kola, ale i svým pestrým jídelníčkem. Skvělé útočiště pro toho, kdo si svou kávu rád vypije v klidu. Ke kávě si navíc můžete dát zdarma vodu ze džbánů, což mnoho kaváren také nenabízí. Malá útulná kavárna min z centra Prahy. Jsme tu pro vás celý den od pondělí do pátku.


Nabízíme vám to nejlepší, o čem jsme kdy sami jako zákazníci snili. Máme pro vás několik důvodů, proč pražské kavárny stojí za to navštívit. V minulém roce jsme zahájili provoz kavárny, kterou jste do té doby mohli vídat pouze na farmářských trzích na Kubánském náměstí, nebo různě na cestách po českých městech.

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou při vaší návštěvě webových stránek Restu těmito stránkami anebo stránkami našich partnerů zasílány a ukládány do vašeho prohlížeče. A pokud existuje něco, co jde ruku v ruce s nápady a inspirací, pak je to zatraceně dobrý šálek kávy, podávaný pokud možno v zakouřené kavárně, kde poletuje duch Einsteina a Kafky. Zveme Vás do naší kavárny a bistra na snídaně a domácí dorty.


Slova, jako zdravá snídaně a anglická snídaně nám nejsou cizí. K nim rádi nabídneme café Lamborghini, každý všední den čerstvé krkonošské pečivo z Vysokého nad Jizerou a námi pečené domácí dorty. Vinný drink l bílého vína, bezinková šťáva, soda, limeta, led.


Dnes vám nabízíme rozlehlou restauraci s netradiční atmosférou a letním posezením pod kaštany, která se stala oblíbeným místem. Restaurace U Povozníka Ostrava, 1. Neméně zajímavé secesní interiéry, zejména kavárna , vzaly bohužel za své při poválečné adaptaci. Jsme kavárna s vlastním pražícím strojem, ve kterém pražíme vybrané druhy káv. Kávu můžete ochutnat u nás nebo si ji odnést domů a sami připravit.


Rádi vám s přípravou poradíme. Kromě kávy nabízíme i domácí limonády, víno nebo točené pivo. Ráno tu můžete posnídat. Po celý den podáváme polévku, zapečené. Kavárna Krafárna in the Praze is looking forward to your visit.


At Restu, we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize content, and target our ads. Přijďte, rádi potkáme i Vás.

Kafárna je příjemné a útulné místo pro posezení s přáteli. K dispozici je dobré jídlo a mnoho druhů kvalitních nápojů. Těšíme se na Vaši návštěvu. Vinohradech s osobitou atmosférou.


To jsou čtyři základní kameny, na kterých jsme v centru Prahy vystavěli belgickou brasserii Bruxx. Pod vedením šéfkuchaře Jana Pípala a generálního manažera Roberta Vaverky připravujeme menu podle originálních belgických receptur a čerstvé mušle z divokých lůžek přivážíme do. Kromě kafíčka, které je opravdu luxusní (a mají tu taky tajemné „něco mezi cappuccinem a machiatem“ nebo tak nějak), si tu dáte i něco malého k jídlu nebo pivo.


Když budete mít štěstí, zbydou na vás ta nejlepší místa v měkkých křesílkách, celá kavárna je ale pěkná a není problém tu najít soukromý koutek. Součástí prodejny je rovněž oddělení Knižního klubu a papírnictví. Za pozornost stojí široká nabídka společenských a stolních her.


Součástí knihkupectví je útulná kavárna , ve které si můžete při výběru knih odpočinout u šálku kávy či sklenky lahodného vína. Pobočka je výdejním místem e-shopu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky