úterý 14. května 2019

Dřevovláknitá fasádní deska

Dřevovláknitá deska vyráběná s největší objemovou hmotností. Materiál je vhodný pro vnější opláštění stěn dřevostaveb a dodatečné zateplení budov. Rovněž se užívá pro zateplení střech jako nadkrokevní izolace.


Obvyklá povrchová úprava je. Naše firma je distributorem dřevovláknitých desek švýcarského výrobce PAVATEX.

Jsme schopni spolehlivě a rychle dodat jakékoliv dřevovláknité desky z nabídky společnosti PAVATEX, vše je k rychlému dodání skladem. Snoubí v sobě přirozenou krásu dřeva s trvanlivostí vláknocementu. Vysoká odolnost proti stlačení, velká izolační schopnost v létě.


Cembrit Plank jsou bezúdržbové vláknocemntové desky vhodné pro použití na obklady, podhledy, ostění. Dokonalá difúze vodních par. Použitelná jako izolace.


Vyrábí se z vláken dřeva nebo jiných lignocelulózových materiálů.

Soudržnost je dána uspořádáním vláken a jejich inherentními a adhezními vlastnostmi. Pro zvýšení pevnosti, odolnosti vůči vlhkosti, ohni, hmyzu, hnilobě nebo pro. Fasádní izolace Lepící stěrky a tmely. Hobra je měkká nelisovaná dřevovláknitá deska vhodná jako podkladová vyrovnávací, tepelně.


Akulak je lakovaný Sololit - tvrdá dřevovláknitá deska vyrobe. Výrobek se používá především jako tepelně izolační a akumulační vrstva při zateplování podkroví z interiéru, kde je vhodný pod tenkovrstvou omítku. Lze jej využít i jako nadkrokevní izolaci a pro. Tato definice se vztahuje na výrobu mokrým způsobem. Desky jsou určeny k izolaci stěn.


STEICO flex Vybrané produkty: Tipy Akce Novinky. Deska ISOROOF je určena pro vnější použití, tato deska může být vystavena povětrnostním podmínkám. ISOROOF je zejména jako výborná tepelně izolační a tepelně akumulační dřevovláknitá deska s vysokou objemovou hmotností díky které významě přispívá k tepelné stabilitě domu. Možno použít z exteriéru jako.


U vás za: 6-týdnů od 2Kč. DMK System je řešení pro kvalitní dřevostavbu. Zajišťujeme rychlou stavbu bez problémů, přitom zaručujeme vysokou kvalitu bydlení.

Bitumenovaná izolační dřevovláknitá deska pod provětrávané fasády s otevřenou mezerou do šířky mm. FASÁDNÍ DESKY KOMPAKTNÍ DESKY BIODESKY LAŤOVKY OSB. Tvrdé dřevovláknité desky, vyráběné z dřevěných vláken.


Bílá, difuzně otevřená fasádní deska na polystyrenové bázi, (μ ≤ 10) speciálně určená na cihlu nebo podobně difuzně otevřené zdivo, s velmi dobrými tepelně izolačními vlastnostmi. Součást systému Baumit open. Pořád je zde odvětraná vzduchová mezera.


Pomáhá to tomu, aby spodní část stavby tolik netrpěla. Tady na tom kousku ještě vidíme, co je pod fasádou. Je to difuzně otevřená dřevovláknitá fasádní deska , tedy impregnovaná hobra, která uzavírá vnější plášť a je součástí difuzně otevřeného systému. Surový sololit je surová dřevovláknitá deska , mokré výroby, neopracovaná, jednostranné hladkosti, o hustotě nad g. Oblast použití: Pro další povrchovou úpravu, obalový materiál, ve stavebnictví, v nábytkářské a truhlářské výrobě. Knauf Insulation je jedním z hlavních a nejrychleji rostoucích firem v izolačních materiálech s více než letou historií.


Zaměřujeme se na komplexní řešení ve snižování energetické náročnosti pro bytové a nebytové stavby a průmyslové zákazníky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky