středa 8. května 2019

Plastové krabičky na saláty

Vážení zákazníci, s ohledem na aktuální dění v ČR v souvislosti s koronavirem, si Vás dovolujeme upozornit, že od 16. Plastové misky a krabičky na hotová jídla - FLEXI PACK. Nabízíme široký sortiment plastových misek a krabiček různých objemů a tvarů.


Nechce vyniknout své dezerty a saláty v salátových miskách vyrobených z kvalitního OPS materiálu imitujícího sklo. Misky PET kulaté série SH. Děrované misky na ovoce a zeleninu jsou vyrob.

Kelímky salátové,zmrzlinové papírové obaly, plastové obaly, krabičky na jídlo, plastové nádobí, kelímky na kávu, jednorázové. Stejně jako tisíce zdravých receptů pro lepší zdraví. Začněte online kurzem zdarma.


Některé plastové výrobky jsou vyrobeny z vysoce odolného plastu - nerozbitné a použitelné opakovaně. Krabičky s integrovanými víčky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dále budeme až do odvolání akceptovat pouze platbu převodem a platbu kartou.

Kupte si plastové misky na saláty za minut. Lisujeme plastové krabičky metodou vstřikování plastů. Vítejte na stránkách Plastová-krabička. Papierové krabičky s okienkom vhodná pre donášku. Z vnútornej strany potiahnutá fóliou.


U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží. Najdete u nás krabičky s víčkem za TOP ceny nebo krabičky s víčkem pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti. Vyberte si krabičky s víčkem, které jsou nejvhodnější pro Vaše využití. Univerzální i speciální krabičky vč. Tento web používá pro svou funkčnost a marketingové účely cookies.


Nestíhat obě“ podle mě umí zkazit sebelépe rozjetý den. Proto jsem se naučila brát si s sebou obědy v krabičce. Tyto krabičky jsou z PET materiálu a hodí spíše na cukroví a na nepřiliš horké potraviny. Jedná se o kvalitní plastové krabičky s integrovaným víčkem, odpadá tedy starost se skladovaním samostatných víček. Tyto misky je možné používat i pro zamražování.


EKO obaly na hranolky, burgre, šaláty a cestoviny. Poháre na teplé a studené nápoje. PLASTOVÉ KRABIČKY URČENÉ K POUŽITÍ NA DIN LIŠTU.


Dárkové krabičky pro zabalení jakýchkoli dárků.

Dílenský vozík na plastové krabičky J3 nosnost 500kg. V základní ceně jsou zahrnuty plastové zásobníky. Naše kompletní nabídka krabiček na svatební výslužky zahrnuje praktické, cenově výhodné krabice na zákusky s uchem, potištěné krabičky na zákusky a papírové košíčky na svatební koláčky.


Pro náročné zákazníky nabízíme luxusní krabičky na svatební zákusky. Naše krabičky na oběd se postarají o to, že v nich jídlo zůstane chutné a pěkně na svém místě. Díky průhlednému materiálu také hned vidíte, co je uvnitř.


A pokud občas vytváříte z včerejších zbytků dnešní obě rozhodně budete vyhazovat méně jídla, když jasně uvidíte, co všechno máte v lednici. Jednorázové obaly na potraviny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky