pátek 10. května 2019

Vanička plastová

Vanička plastová

Dětská anatomicky tvarovaná plastová vanička s obrázkem sovy. Moderní design, kvalitní zpracování, jednoduchá. Dětská plastová vanička , Maltex Baby, kolekce zebra 100cm, je krásná anatomicky tvarovaná plastová vanička s veselými obrázky, určená ke koupání miminka. Plastová vanička do kufra s výškou okraja 4-cm. Vysoký pevný okraj plastových vaničiek dokonale chráni podlahu, drží si svoj tvar.


Vanička plastová

Zahradní vanička se nijak neskládá, je připravena rovnou k použítí na vaší zahrádce. Stojan na vaničku, který můžete vidět na ilustrativním obrázku, je momentálně vyprodaný, ale na… 7Kč. Na jednej strane vaničky sú dve priehradky napríklad na mydlo a hubku pre bábätko. Děti mají při hře kolem bazénu často na svých nožkách trávu či jiné nečistoty. Výměna vody ve vaničce po celodenním skotačení u bazénu je určitě snadnější, než kousky trávy či jiných nečistot.


Dětská vanička vyrobena ze zdravotně nezávadného materiálu v barvě koordinované s ostatními výrobky. Veselé obrázky dítě zaujmou. Délka vaničky je 1cm. Vaničku naplněnou vodou nepřemisťujte. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Vanička plastová

Velká plastová vanička 1cm. S decentním obrázkem kačenky. Vyrobeno z nezávadného plastového materiálu.


BRILANZ STELLA plastová vanička s ušami, Oválna plastová vanička BRILANZ super STELLA s ušami pre lepšiu manipuláciu. Tento tovar ponúkame v troch farebných prevedení (biela, zelená, modrá) bez možnosti výberu. Vážení zákazníci, vzhledem k současné situaci Vás prosíme o upřednostnění plateb převodem na účet. Nerezová vanička na míchání sádry pro tmelení spojů sádrokartonovýc.


Z jednej strany je šírka zúžená. Je farebná bez obrázka. Popis: Nepoškozená a stabilní vanička využívána pro koupání miminka. Tento materiál zaručuje vysokou životnost, bezúdržbovost a umožňuje celoroční použití.


Super ceny plastových vaničiek do auta. Sprchová vanička obdélní. Komplet dodáván s přepadem, vtokovou armaturou R 1½, sítem, zátkou s řetízkem a upevňovacím setem. Chcete vědět, zda je cena 1Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji?


Vanička plastová

Dno se neklouže a vanička je tak stabilní i na mokrém povrchu. Současně ani neklouže případné lehátko pro miminko uvnitř vaničky. Plast je nezávadný a dobře omyvat. Určené pre deti od 0-mesiacov. Detská plastová vanička.


Obrázky a odtieň farby sa môžu líšiť podľa aktuálnej ponuky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky