pátek 31. května 2019

Kompresor na pivo bazar

Stroje - Pivni chlazeni bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

VÝČEPNÍ ZAŘÍZENÍ NA PIVO. Vzduchový kompresor LINDR BAZAR. Chlazeni na pivo s kompresorem bazar. Moderní nerezový skelet bez šroubků - Délka chladicí smyčky 1m.


Všechny dodávané jsou kompresory bezolejové , tedy kompresory s možným použitím určené pro potravinářské účely. U stavu každého stroje je vždy nutné sledovat jeho servisní knihu, jak byl kompresor udržován, zda na něm byly prováděné revizní zkoušky a zda má revizní atestaci i tlaková nádoba. Nejčastěji prodávanou bazar značkou jsou kompresory značky Orlík , která má v Česku výsadní postavení.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty kompresor - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. BAZAROVÝ KOMPRESOR S PLNOU ZÁRUKOU. Konstrukčně ojedinělý a spolehlivý kompresor s překvapujícím výkonem. Velmi malé rozměry a minimální hmotnost usnadňují manipulaci a použití.


Výhodou kompresoru je beznákladový provoz a malá nasycenost plynem C02. Nevýhodou je nízká trvanlivost piva v sudu. Pivo tlačené kompresorem se musí během hodin zkonzumovat. Kompresor vhání do sudu vzduch, se kterým pivo ztrácí pěnivost.


Nejpoužívanějším tlačným plynem je CO který je přirozeným konzervantem piva. Prodam nevyužitý minipivovar, jedna se o kompletní zařízení, včetně lednic s termostatem, nerezové spilky, srotovniku, chladičů, plynového horaku a spoustu dalšího příslušenství na domácí vaření piva. Sestavu jsem koupil před nějakou dobou jako kompletní, ale nikdy v ni nevaril. Dbejte na výběr zařízení se správným výkonem, jinak se vám bude poddimenzovaný kompresor přehřívat, v případě naddimenzovaného zase do zařízení investujete zbytečně moc peněz. Ať už se rozhodnete pro kterýkoli typ a výkon, je třeba mít na paměti, že pivo tlakované vzduchem by se mělo vypít nejdéle tři dny od naražení sudu, jinak dojde k jeho oxidaci.


Pryč jsou doby, kdy se pivo chladilo ve sklepech ledem. Moderní výčepní zařízení v sobě zahrnuje spolehlivé chlazení na pivo.

Dobře vychlazené pivo je hlavně v letních měsících velmi příjemným osvěžením. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Všetky dodávané sú kompresory bezolejové , tedy kompresory s možným použitím určené pre potravinárske účely. Chcete kúpiť kompresor a neviete ako vybrať ten najvhodnejší pre Vás? U nás nájdete kompresory vhodné do dielne alebo do garáže.


Zaujíma Vás ako kompresor funguje a ktoré parametre sú dôležité? Aký je to olejový a bezolejový kompresor ? Bude mi stačiť kompresor l alebo potrebujem l? Toužíte po točeném pivu v pohodlí svého domova?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky