středa 29. května 2019

Brusky tormek

Celosvětově nejuznávanější firma produkující brusky na nářadí. Rez a skvrny z nožů to odstraňuje také velmi dobře, více viz. Mistři nožíři ze severu spoléhají na elektrické brusky TORMEK.


Systém obsahuje kromě brusky řadu příslušenství, které umožňuje přesnou fixaci nástroje a exaktní nastavení příslušných geometrií, faset apod. TORMEK Vám ponúka dva modely univerzálnych výkonných brúsok T-s 250mm (10“) brúsnym kotúčom a T-s 2mm(8“) brúsnym kotúčom. Hlavní předností této nové brusky je zinkový odlitek, ve kterém jsou uchyceny všechny důležité části jako je motor, hřídel a vodící hrazda.

Jako dárek navíc obdržíte kupón na další nákup v hodnotě z tohoto nákupu! Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. This new design, together with a number of elaborated details, gives you the best conditions possible for a successful sharpening with top. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Každá bruska TORMEK obsahuje poukaz na kurz broušení v hodnotě 50-. Cena kurzu je započítána v ceně brusky ! Patentovaný systém broušení nástrojů TORMEK poskytuje možnost brousit nástroje velmi kvalitně a díky unikátnímu systému přípravků jsou nástroje broušeny velmi přesně a pod požadovaným úhlem. Oproti dřívějšímu modelu má již robusní tělo ze zinkového odlitku, který je nosnou součástí důležitých částí brusky , jako motoru, hřídele a vodící hrazdy.


Záruka: let Nevztahuje se na spotřební materiál (brusné nebo kompozitní kotouče).

Profi bruska TORMEK T-2. Při použití brusky pro profesionální brousící služby, komerční, průmyslové nebo vzdělávací účely záruka roky. Nyní v akci se sadou TNT 7za polovic. Günstiger Eigenbau Test, um Messer, gut und leicht zu Schärfen.


Aufpolieren, bzw verdichten, Polieren, der Messerklinge, kein Problem. Tormek Tzum Vergleich. TORMEK T-má svoj celý skelet zo zliatiny zinku aj s uchytením pre vodiacu tyč. Tým že skelet T-je z jedného kusu, tak tým sa predchádza možným nepresnostiam a to vďaka presnejšiemu osadeniu vodiacej tyči na stroji.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Bruska nástrojů a nářadí TORMEK T-nahrazuje původní model T-a maximalizuje přesnost broušení díky tělu vyrobeného z jednoho kusu zinkového odlitku.


To zajišťuje minimální vůli v uložení opěrné hrazdy a poskytuje tak ideální podmínky k dosažení nejlepších výsledků při broušení. Brusky - kotouče) Hodnocení produktu: 1. Bruska nástrojů T-staví přesnost broušení na maximální úroveň, a to díky stojanu, jenž je odlitý jako jeden kus. Toto zajišťuje minimální vůli na uložení univerzální opěry a poskytuje Vám to ty nejlepší podmínky k dosažení nejlepších výsledků broušení. TORMEK T-je vylepšený model T-, pričom presnosť a stabilita nabrala úplne novú úroveň.


Táto pokročilá konštrukcia zaisťuje bezkonkurenčnú presnosť pre presné vedenie prípravkov. Získate vysoko kvalitný stroj ideálny pre domáce a hobby práce.

S ním je možné naostriť. Jemné zbroušení všech ploch a materiálů a také jejich leštění dokonale provedou elektrické brusky. Nabízíme brusky jak excentrické, pásové, dvoukotoučové, tak úhlové a vibrační.


Vyberte si obcho ve kterém chcete nakoupit. Vyberajte si Brúsky na nože podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Hledáté spíše stolní brusku, nebo postačí ruční bruska?


Kliknutím do obchodu jej navštívíte. Podle účelu použití se dále dělí do několika dalších kategorií.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky