pátek 24. května 2019

Sudy na vodu 200l

Sudy na vodu ) Hodnocení produktu:. Ideální řešení pro lidi s racionálním přístupem k. Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace. Nabízíme sudy na dešťovou vodu od značky PENTA. V naší nabídce najdete sudy na dešťovou vodu plastové a to o objemu 120l, 200l , 220l, 300l a 500l.


Materiál, ze kterého je sud na užitkovou vodu vyroben, dlouhodobě odolává venkovním vlivům.

Hospodaření s dešťovou vodou. Velký výběr nádrží na dešťovou vodu. Nádrže designové, praktické, zahradní zásobníky, nadzemní a podzemní konstrukce. Nádoby, nádrže a zásobníky na vodu v široké nabídce objemů a provedení.


Dekorativní nádrže imitující dřevěný su kamennou zeď, amphora. V nabídce máme nové i použité čisté sudy. Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality a záruka spokojenosti, tj navrácení peněz za zboží po dobu 30dní.


Na veškeré použité produkty dáváme záruku měsíců, nové 24měs.

Plastový zelený okrúhly sud na dažďovú vodu 2l je ideálnym pomocníkom pre záhradkárov a chalupárov. Slúži na nahromadenie a uchovávanie dažďovej vody, ktorú možno následne používať napríklad na zalievanie. Pre ľahké odčerpanie vody má sud kohútik a možno uzavrieť vekom, ktoré je tiež súčasťou balenia. Odborné posudky a žádosti Dešťovka.


Podzemní nádrže a jímky. Sestavy - zalévání a WC. Nadzemní nádrže, sudy a z. Nabízím plechový sudy s víkem, objem sudu 100L.


Sudy sa na záhrade najčastejšie používajú na zber dozretého popadaného ovocia, ktoré sa neskôr použije na vypálenie domácej pálenky. Vhodné na obilí, vodu , krmivo, atd. V našej ponuke nájdeterôzne druhy nádob a sudov, podľa vašich potrieb.


Okrem toho máme k dispozícii aj barely a nádrže na vodu v prípade, že je voda vo vašej záhrade vzácnosťou. Prodáváme levně zahradní plastové sudy (barely) o objemu 30l, 50l, 60l, 120l, 150l a 220l s víkem i bez. Zahradní plastové sudy na dešťovou vodu , kvas, víno a jiné kapaliny - rychle dodáme skladem!


Plastový sud na dešťovou vodu 200l PH s výpustným kohoutkem a víkem. Sud na dešťovou vodu 200l PH s kohoutkem. Součástí je víko na přikrytí a výpustní kohoutek pro snadné vypouštění vody.


Zaisťuje plnohodnotný odber vody z nadzemných nádrží a zobrazuje hladinu vody.

Neohodnoceno Zdarma Zdarma. Stefanplast Podstavec pod sud kulatý na dešť. Ak v záhrade, či na chate zachytávate dažďovú vodu na zalievanie záhonov do zásobných sudov, určite oceníte jednoduchú a praktickú pomôcku. Cena dopravy 19- za jakékoliv množství sudů - Česká pošta - nadrozměrná zásilka ! Přeprava sudu je prováděna přepravní službou Česká pošta nebo Toptrans.


Plastové sudy na dešťovou vodu nabízíme ve více variantách. Jako první jsou sudy s výpustným kohoutkem, vyrobeny z PP materiálu s katalogovým označení PLA, které jsou dodávány včetně vrchního víka a nenamontovaného výpustného kohoutku. Nádoby a sudy na dešťovou vodu Nádoby pro shromažďování dešťové vody využijete zejména v době, kdy déšť nepřichází a půda je suchá.


Pro pěstování je potřeba pravidelná zálivka a to Vám umožní nádoba, která zachytí měkkou dešťovou vodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky