pondělí 27. května 2019

Kachlové sporáky ceny

KACHLOVÉ SPORÁKY , PECE. Pořiďte si kachlový sporák do své domácnosti. Navštivte naše studio a nechte si poradit odborníky. Po uvedení rozměrů místnosti a umístění komína vám vypracujeme 2D či 3D návrh, díky němuž budete mít jasn.


Kachlový sporák je krásný na pohled a příjemný na vytápění. Nabízíme sporáky na tuhá paliva od několika výrobců v Evropě.

Ruční kusová výroba kachlový sporáky Vysočanka na Moravě. Z terciárním spalováním nabízíme sporáky Nordica z Itálie. Menší provedení je Rosetta a větší verze je sporák Rosa.


Kamnářství Vysočanka vyrábí kachlová kamna, kachlové sporáky a krbová kamna. Neváhejte a navštivte nás v našem moderním zázemí. Jako výrobce nabízíme nejen kvalitní krbová kamna, kachlová kamna a kachlové sporáky za rozumné ceny , ale také pomoc našeho plně vyškoleného profesionálního personálu. Určení ceny u kamen přes internet, či vytvořit jakýsi ceník, podle kterého byste si svá kamna vybrali, je v podstatě nemožné.


Každá kamna jsou dělaná na zakázku, tedy na míru zákazníka. Každý zákazník má nejenom jinou představu, ale i jiné možnosti a daný prostor.

Taková kamna něco nejen. Kachlová kamna, kachlové sporáky , krby a pece stavíme podle individuálního návrhu právě pro Vás. To znamená, že nejdříve společně zvolíme, jaké topidlo potřebujete z hlediska jeho účelu. Kachlové sporáky jsou oblíbeným lidovým topidlem, zvláště při použití ve venkovských domech nebo rekreačních chalupách. Na sporákové plotně uvaříte obě ve sporákové troubě upečete kachnu nebo krkovičku či buchty takovým způsobem, jakým se Vám to v jiné troubě nepovede a zároveň vyhřejete velkou část obydlí, nemluvě o tom, že kachlový sporák s bíle.


VITAJTE NA NAŠEJ STRÁNKE. Venujeme sa kompletnej realizácii služieb v oblasti kachliarstva. Staviame kachľové pece, krby, sporáky , hypokausty a H2O vykurovacie systémy. V Rakousku či Německu si peletové vytápění nemohou vynachválit, výhody tohoto způsobu topení objevují už i Češi. Ekologicky vhodnější systém tak pomalu začíná nahrazovat zastaralé uhlí, které k životnímu prostředí zrovna šetrné není.


V naší nabídce máme nejen modely bez teplovodního výměníku určená pro vytápění jedné místnosti a blízkého okolí, ale i modely s teplovodním výměníkem, které lze napojit na otopný systém a vytápět s nimi. Domů Sporáky na tuhá paliva Sporáky kachlové Sporáky kachlové Vysoce kvalitní kachlové sporáky na tuhá paliva s tradičním designem, které Vám zaručí jednoduché a pohodlné vaření bez potřeby napojení na plyn. Při výběru kachlových kamen zvažte, jak by měla vypadat a jakou plnit funkci. V nabídce máme kachlová krbová kamna s teplovodním výměníkem nebo kamna teplovzdušná.


Kuchyňské kachlové a smaltové sporáky patří dnes spíše do kategorie retro stylu, nicméně najdou své využití i dnes. Ideálním místem pro takový kachlový nebo smaltový sporák je chata případně dřevostavba, kde chcete zachovat atmosféru života minulých generací. Staví se buď samostatně kdekoliv v místnosti nebo se stávají součástí kuchyňské.


Stavíme kachlová kamna a kuchyňské kachlové sporáky.

S tím souvisí projekce, návrhy i stavba, poradenská činnost a prodej doplňků. Provádíme rekonstrukce i starších kamen. V případě zájmu se ozvěte na tel.


Uvádíme pouze ilustrační fotografie a orientační ceny. V kombinaci s kachlovými kamny pak tvoří velmi výkonný zdroj vytápění celého domu. Kuchyňský sporák na tuhá paliva, sporaky na dřevo, kamna na dřevo, zajímavé akční ceny týdne! Vám našim zákazníkům který se orientujete na výrobky které mají víceúčelové využití jako jsou i kuchyňské sporáky na tuhá paliva na kterých se dá nejen uvařit ale i upéct jsme připravili ještě jednu zajímavost a to kvalitní sporáky na tuhá paliva s možností.


Najširší výber štýlových kachlí. Dymovody, krbové vložky, krbové kachle, plynové kachle a iné doplnky za neuveriteľné ceny. Kamna a krby v širokém spektru materiálů a tvarů.


Služby v oblasti rekonstrukce kamen, čištění kamen, oprav a přestaveb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky