pátek 11. října 2019

Domácí výroba lisu na ovoce

Kterak jsem během neděle vyrobil lis na ovoce ze starých krámů a vylisoval první jablečný mošt. S lisem na ovoce bude výroba jednoduchá a rychlá. Na našem e-shopu můžete zakoupit různé typy lisů (hydraulické, s centrálním šroubem atd.) o různých objemech (až litrů).


Rady na výběr správného lisu naleznete v rubrice RADY A TIPY. Dobrý pomocník pre lisovanie ovocia, náplň sú.

Není nic snadnějšího než si vyrobit domácí jablečný mošt. Náš e-shop nabízí různé velikosti lisů na ovoce , od. Najděte si ty, které se vám nejvíce líbí. Nezapomeňte, že musíte použít domácí nebo divoce rostoucí ovoce , protože plody, které si koupíte v obchodě, budou pokryty pesticidy, voskem a kdo ví, čím dalším - pravděpodobně na nich nebude tolik kvasinek, aby se to povedlo. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů lis na ovoce.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. A když domácí likér, originální nápoj, do nějž jste vložili svůj um i fantazii, nalijete do pěkné láhve, stane se z něj cenný dárek. Při výrobě můžeme experimentovat s poměrem základních složek nebo s výběrem a kombinací koření a používat skoro všechno dostupné ovoce , stejně tak bylinky, semena či kořeny.

Při výběru lisu na ovoce máte tři možnosti – hydraulický, rámový nebo ruční. Základní a zároveň nejlevnější způsobnbsp;nabízí ruční lisy. U těch oběma rukama točíte pákou na vrchu lisu. To je při větších množstvích ovoce fyzicky náročné.


Navíc musíte prokládat lis dřevěnými hranolky. Výroba a zmontovanie lisu je zrejmé z výkresov a fotografií. Aby sme vyvinuli potrebný tlak, potrebujeme hydraulický zdvihák, najlepšie 20-tonový.


Ten tlačí lisovaciu dosku smerom hore (lisujeme súčiastku). Po otvorení prepúšťacieho ventilu klesne tlak a dve ťažné pružiny na bokoch lisu ťahajú smerom dolu. Vylisujte si čerstvou šťávu z ovoce z vaší zahrady.


Dřevěný lis je dodáván s jednou krycí rouškou. Roušky se vkládají do lisovacího koše před plněním. Rouška jemněji filtruje mošt a zabraňuje pronikání kousků ovoce do moštu.


Koš, hranoly a lisovací půlkruhy jsou z dubového dřeva. Kovová sběrná mísa lisu. Domácí výroba pelet šetří přírodu i vaši kapsu.

Tento lis na pelety funguje nadmíru hospodárně a granule a pelety jím můžete snadno vyrobit z takových materiálů, jako jsou například piliny, sláma, biomasa nebo papír. Peletizační linka má jedinečnou konstrukci a jak svou velikostí, tak parametry naprosto převyšuje. Lamps Výroba mýdla - ovoce a zelenina. S touto sadou si můžete vyrobit krásná barevná mýdla ve čtyřech různých tvarech. Je na čase udělat z hygieny zábavu.


Tvořte s dětmi a probuďte v nich fantazii a tvořivost. Já jsem chtěl nerezovó trubko s dírkama. Tehdá to šlo, s chlapem co dělal na CNC laseru šlo mluvit, ale pak ho vyrazili.


Myšlené to bylo tak, že děrovaná by byla akorát část horizontálně položené trubky a směrem k pístnici by byl shora oválné otvor s násepkó. Ruční lis na olej za studena. Tento ruční domácí lis je jedním z mála cenově nenáročných řešení, jak si doma vyrobit čerstvý olej lisovaný za studena. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky