úterý 22. října 2019

Sonax leštěnka

Speciální leštěnka pro oživení a konzervaci metalizovaných laků. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenz í. Hybridní technologie - spojení organických a anorganických substancí s cílem dlouhodobé ochrany a vysokého lesku laku. Leštěnka s přírodním karnaubským voskem.


Malé škábance jsou překryty pigmentovou barvou, která chrání lak před korozí. Veškeré informace o produktu. Ochranná a velmi tvrdá nano vrstva je dokonale průhledná a odolná. Specially engineered natural Carnauba wax provides excellent, long-lasting in an easy to apply formula. We have the upmost confidence in our products and firmly believe that the value they bring is a strong enough reason for you to upgrade to SolaX Power.


Barevná leštěnka obsahuje opravnou korekční tužku na lak ! Nakupte nejlevněji přes Heureku. Ochrana laku - leštěnky, vosky, tvrdé vosky, skleněný a keramický vosk - autokosmetika SONAX Dlouhodobá sklokeramická ochrana laku - SONAX PROFILINE Ceramic Coating CC- t echnologická novinka v oblasti ochrany laku, poskytne nejlepší dlouhodobou ochranu před vnějšími vlivy. Osvěžuje barevný vzhled laku a přináší vysoký lesk s dlouhodobým účinkem. Je vyrobena na vodou ředitelné bázi bez rozpouštědel, obsahuje karnaubský vosk, a proto.


Již více než let se firma zabývá vývojem a výrobou výkonné autokosmetiky, která splní i nejvyšší nároky. Výrobce udává až měsíce dlouho trvající ochranu před v. Effective maintenance oil, infiltrates humidity and dispels water. Cures squeaking and creaking noises. Lubricates moving parts.


Releases rusted screws, nuts and bolts. Prevents leakage currents in electrical circuits and acts as contact agent. Protects bare metal against wetness and corrosion. Přečtěte si více informací. You Receive Personalized Service.


Autokosmetika SONAX - celkový přehled. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SONAX metál polírozó, 5ml. Extra silný pěnový čistič pro barevné hladké kůže, odstraňuje i velmi odolné nečistoty, neovlivňuje barevnost kůže ani ji nijak nepoškozuje. Chcete doručit zboží do Česka?


SONAX Brusná leštěnka na skla Profi, 250ml. Můžete mít ihned na prodejně Praha - Hol. Politura s voskem pro ošetření silně narušených pastelových a metalických autolaků a lakovaných plastů.


Sonax leštěnka

Jemná politura pro ošetření slabě narušených vyzrálých pastelových a metalických autolaků a lakovaných plastů. Velice jemné brusné složky odstraní drobné škrábance z laku, oživí barvy a navrátí původní lesk. Obsahuje karnaubský vosk. Aplikace je velice snadná. Obsahuje kvalitní přírodní vosky - např.


Sonax ošetření kůže 2ml. Chrání optimálně dlouhou dobu před povětrnostními vlivy. Pokud jde o dokonalý vzhled automobilu, SONAX je vždy k dispozici.


Sonax leštěnka

V České republice je velmi oblíbená. XTREME má produkty pro exteriér, lak, interiér, čelní sklo, disky kol a pneumatiky. Associated Motorways (Private) Limited.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky